XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur att rengöra din Ruger P94 Pistol


Ruger P94 Pistol är en formidabel halvautomatisk pistol med samma byggkvalitet och noggrannhet som dess P89 föregångare, men P94 kommer nu med möjlighet till en större kaliber. Medan P89 och tidigare pistol modeller var endast tillgängliga i 9mm kaliber, är P94 nu i 9mm eller .40 S & W. Marknadsförs som lika exakt som en Beretta för ungefär halva prislappen, Ruger P94 pistoler är fasta artister med en stark följande. Underhåll och rengöring dessa pistoler görs enkelt via Ruger användning av omfattande fältstripp funktioner. På bara några enkla steg kan Ruger P94 vara avskalad och rengöras, sedan ihop redo för mer action.

Instruktioner

1 Börja med att ta bort ammo klippet och lossning några rundor hålls i kammaren. Om du har en 9mm version av P94, bör det finnas 15 omgångar totalt från klämman och kammaren, så se till att de alla stod för. Med 0,40 S & W-versionen bör vara 12 omgångar till svars för.

2 Dra bilden tillbaka och låser den. Tryck ejektorn ned och rikta in skåran på vänster sida av greppet med glid stopp. Drift glid stopp genom hålet tills det tar stopp, och dra sedan glida framåt bort från ramen. Ta bort fjäderenheten och pipan.

3 Kör sex rengöringsdynor genom pipan med rengöringsstaven. På de tre första kuddar, använd pulver lösningsmedel, men de återstående tre ska skjutas genom torr att torka ut pipan. Doppa Q-tips i rengöringsmedel och sedan rensa bort pulverrester och damm från insidan av ramen, avtryckarhöljet och fjäderenheten. Fukta en trasa med vapenolja och torka av insidan av ramen och skjut, smörj alla rörliga svänger och torka av ammo klippet.

4 Sätt ihop pistolen genom att ersätta pipan i ramen och reverser steg 2. Sätt i magasinet i vapnet, cykla en kula in i kammaren, och testa pistolen. Se till att, en gång ihop, kommer vapnet effektivt cykel kulor genom och eld utan problem.

Tips

  • En effektiv rengöring jobb kan också ske utan fullständig demontering pistolen. Helt enkelt köra några våta och torra kompresser genom pipan varannan klipp eller så för att återställa noggrannheten hos ett helt ren pistol.
  • Var ytterst försiktig och vara absolut säkra på att pistolen är obelastad innan demontering eller rengöring. Håll alltid vapnet riktat i en säker riktning.