XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Botemedel för tandvärk Pain


En tandvärk kan vara obevekliga och smärtsam. En tandvärk kan orsakas av ett underliggande problem, såsom en hålighet, sprucken tand, infektion eller tandköttsproblem. Det är viktigt att se en tandläkare för att få lämplig diagnos och behandling för tand. Men om du behöver smärtlindring före din tid finns det botemedel mot tandvärk smärta du kan prova hemma.

Apotek

Over-the-counter produkter finns tillgängliga för att lindra tandvärk. Smärtstillande geler är populära. Du kan också överväga att ta en over-the-counter läkemedel såsom acetylsalicylsyra eller paracetamol. Rådgör med din läkare innan du tar något over-the-counter läkemedel.

Naturlig

Placera kryddnejlika olja direkt på tanden. Kryddnejlika olja, som dödar bakterier, innehåller eugenol. Det fungerar som ett bedövningsmedel och kommer att bedöva tanden. Om kryddnejlika olja är inte tillgänglig, kommer hela kryddnejlikor också göra susen. Mjuka upp kryddnejlika i munnen och sedan pressa mellan de icke ont tänder för att extrahera oljor. Håll kryddnejlika mot tanden för en halvtimme. Olja av oregano kommer också hjälpa till att bekämpa tandvärk.

Blanda ihop en liten mängd av kajennpeppar och ingefära pulver. Tillsätt några droppar vatten och blanda till en pasta. Ansök direkt till din tand med en bomullstuss. Denna blandning kan irritera tandköttet så hålla pastan på ont bara tand.

Skiva en lök, eller en kalk, och placera en liten bit på verk tanden. Lök har antibakteriella egenskaper. Limefrukter har C-vitamin och är kända för att lindra tandvärk smärta.

Brygga en kopp pepparmintste och låt svalna. Snurra runt munnen, vilket gör att den har kontakt med värkande tanden, spotta och upprepa.

Skölj munnen med 3 procent väteperoxid. Svälj inte. Skölj munnen med vatten när tandvärk har minimerats.

Tillsätt 1 tsk. salt till ett glas varmt vatten och använda den för att skölja ur munnen. Saltet kommer att rensa munnen och tjänar också till att dra några överflödig vätska ur tanden.

Tillämpa en varm svart tepåse direkt till tanden. Tanniner i te kommer att minska svullnad och smärta.

Skölj med vetegräs juice. Den vetegräs kommer att rensa munnen och bekämpa bakterier.

Rulla en vitlöksklyfta i bergsalt och sedan vända sig direkt till den smärtsamma tanden.

Blöt en bomullstuss i whisky eller konjak. Ansök direkt till tanden. Använd inte den här metoden om du har oro sprit konsumtion.

Wrap en isbit i en tunn, ren trasa och tillämpa kuben direkt till tanden. En annan isbit knep är att tillämpa isen till det område där tummen och pekfingret möts på sidan mittemot sidan av munnen som gör ont. Denna metod bedövar smärtan impulser och släpper positiva endorfiner. Denna metod rekommenderas inte om du är gravid.