XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Skillnaden mellan Tennis & Badminton


Tennis och badminton är racketsporter, vilket innebär att spelarna använder racketar att samla ett objekt - när det gäller tennis och badminton, en boll och birdie respektive - mot varandra. Båda sport spelas professionellt och följs av miljontals fans runt om i världen. Ännu, medan målet med både sport är att ha bollen eller birdie vistelse på den andra sidan av nätet, är båda sporter spelade mycket annorlunda.

Domstolen

Tennisbanor är mycket större än badminton. Tennisbanor är 36 fot bred och 78 fot lång stund badminton är 20 fot bred och 44 fot lång. Både tennis och badminton använder sido gränder i dubbel matcher och uteslutna i singelmatcher. Men badmintonbanor har två baslinjer, eller långa servicelinjer. Baslinjen längst ut är för singlar medan den interna baslinjen är för dubbel.

racketar

Tennisracketar är mycket större än badmintonracketar. Tennisracketar har en huvudstorlek av 90 till mer än 100 square inches och kan vara upp till 27,5 inches lång. De är också tyngre, som väger upp till 350 gram när uppträdda. Badmintonracketar har ett litet huvud storlek och lång hals fäst vid handtaget. De är mycket lätt, väger upp till 100 gram.

tekniken

Medan resterande konsekvens och makt är båda särskilt viktiga i tennis och badminton, både för sport använder olika taktik för att uppnå nämnda balans. Tennisspelare manipulera tennisboll genom att inducera olika snurrar såsom Top Spin, sida spinn och även under spinn på bollen. Badmintonspelare använder drop, skott som släpper mycket nära nätet, mycket oftare än vad tennisspelare. Badmintonspelare tenderar också att träffa birdie för att rensa nätet mycket högre än tennisspelare gör att tennisbollar.

Den fysiska intensitet

Det har varit mycket debatt om fysisk intensitet när både tennis och badminton jämförs med varandra. Medan tennisspelare måste täcka mycket mer mark än vad badmintonspelare, är tennis en sport som spelas på en mycket långsammare takt. Men tennisspelare bära tyngre racketar och svänga dem vid mycket högre krafter än vad badmintonspelare. En statistisk jämförelse av Brookhaven Science Associates visade att badminton spelas på en högre fysisk intensitet än tennis.