XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Fotboll är en komplex sport, men att hitta ett sätt att göra en fotbollströja kan vara tuffare. Det finns massor av stilar att välja mellan när man försöker att utrusta ett lag, och det är innan en tränare eller general manager beslutar om färger, antal storlek och liknande. Det finns micro mesh, maska, öppningshålet, utbrytning och flagg stil att välja mellan, så att du vet vad du vill få gjort.

Instruktioner

1 Känna till reglerna. De flesta statliga sammanslutningar högstadium, högskola konferenser och ungdoms ligor har regler om vilka typer av tyger kan användas. Till exempel har de flesta college ligor förbjudna "riva bort" tröjor eftersom de tillåtna spelare för att bryta en talja lättare. Om en ligan endast kräver att du använder en mikro-hål Jersey, gå med det. Om det krävs något mer, gå med det.

2 Välj färger. De flesta sportartiklar butiker och online butiker har ett brett utbud av färger att välja mellan. Många tränare försöka begränsa tröjor till två färger - en basfärg och en annan för arm rörledningar, ränder och siffror. Men många ungdomslag börjar kopiera trendigare stilar sett i skolor under de senaste åren av flera lager uniformer, så det finns ett visst utrymme att välja.

3 Räkna dina nummer. Du behöver siffrorna på baksidan och framsidan av en tröja. En allmän tumregel är att ett antal vara åtminstone hälften så stor tröjan på ryggen, och en lite mindre på framsidan. Axelvadd nummer kostar ofta extra.

4 Kontrollera armlängd. Återigen kan din ligan regler har begränsningar, men armlängd är nyckeln. Generellt sett bör en jersey kunna linda runt axelvaddar tätt med lite ärm hängande över biceps.

Tips

  • Om du planerar att återanvända tröjor år till år och är skyldiga att sätta namn på ryggen, inte sätta namn direkt på tröjan. Köpa en separat bit tyg som matchar jersey färg och sätta namn på det. sy sedan tyget på tröjan.
  • Fotbollsskor ta stryk. Kontrollera att du går med material som kommer att överleva dussintals tvättar.
  • De flesta ungdomar ligor använder en uppsättning färg, men se till att du inte behöver göra hemma och borta tröjor.
  • Om ditt lag spelar utan axelvaddar, anser lång ärm tröjor eftersom de kommer att skära ned på blåmärken och ge lite värme utan att begränsa rörligheten.
  • Tröjor kan kosta mellan $ 15 och $ 30 beroende på storlek och kvalitet.