XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Autovent 3000 Protokoll


Patienter kan kräva ständig ventilation när de transporteras till en sjukvårdsinrättning. Syrebrist kan enkelt förvandla en enkel hälsoproblem i dödlig utgång. En Autovent 3000 erbjuder mobil ventilation, men kräver särskilda tillämpningsföreskrifter.

Identifiering

Den Autovent 3000 är en liten ventilationsstyranordning, som erbjuder justerbara parametrar som luftvolymen och inspiration varaktighet. Anordningen ansluts till en intuberad eller icke-intuberad patient för konsekvent luftflöde.

Protokoll

Fäst Autovent 3000 till en 50 psi (pounds per square inch) ventilator luft källa. Justera kontrollerna för att reflektera personens storlek, såsom barn eller en vuxen, och hastigheten för luftflödet. Fäst styrmodulen för att ventilatorslangen. Ansluta slangen till patientens ansiktsmask eller intuberades linje.

överväganden

Fastställa luftflödets volym till patienten genom att bestämma sin vikt i kilogram. Multiplicera 10 cc (kubikcentimeter) av patientens kilo vikt. Den resulterande svaret återspeglar den totala luftvolymen i patientens kropp behöver för ordentlig ventilation.