XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Du behöver inte ha ett gym medlemskap för att träna och förlora fett.
Övningar hemma för fettförbränning är enkelt och kräver endast 10 minuter av din dag. Det krävs ingen speciell gymutrustning för din träning rutin.

Motivering

Spela din favoritmusik och bjuda in en vän att utöva med dig finns två sätt att få motiverade. Om du tränar med en annan person, är det mer sannolikt att hålla jämna steg med din träning rutin.

Hjärt-övningar för att bränna fett

Några av de bästa sätten att utöva hemma för fettförbränning inkluderar snabb vandring, ridning en pappers cykel eller jogging. Stair stepping är ett annat bra sätt att göra konditionsträning. Om en trappa steg maskin inte är tillgänglig, använda trapporna i ditt hus. Dessa övningar bränna fett och underlätta blodflödet genom hjärtat, som sedan levereras till resten av kroppen. Gå, cykla eller jogga runt kvarteret i en stadig takt. Man kan även köra på plats i 10 minuter. Om du kör eller går runt kvarteret, tid själv att se hur lång tid det tar att komma tillbaka till startpunkten. Gradvis öka avståndet som du gå, åka eller jogga. Du fyller upptäcker att inom en vecka, har avståndet förlängas, din andning har förbättrats och du kan börja komma in i favorit par jeans hängande i garderoben.

Bästa tid att utöva för att bränna fett

Den bästa tiden att göra övningar hemma för att bränna fett är på morgonen på fastande mage. Men innan utöva är det viktigt att dricka minst 24 oz. vatten för att se till att din kropp är ordentligt släckt. Efter träningen, måste du dricka ytterligare 24 oz. att fylla kroppens vätskeförlust.

Ät rätt att hålla fett bort

För att kunna bränna fett, måste du också justera dina matvanor. Om du känner att du behöver ett mellanmål, istället för att besöka automaten på jobbet äter ett äpple, selleri eller morotsstavar. Dessa kan skäras upp, placeras i en baggie och förde arbeta eller vart du än går. Se till att du dricker mycket vatten under träningen. Vatten bidrar till att göra magen att känna full och spolar ditt system av alla fria radikaler som kan hindra dig från att bränna fett.

Prata med din läkare innan du öva

Före varje övning rutin, är det viktigt att prata med din läkare eftersom din läkare kommer att se till att du är fysiskt kunna utföra fettförbränning övningar. Din läkare kan ge dig information om vad din rätta pulsen ska vara när du motionerar.