XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

De influensavirus, influensa A och B, kan lätt spridas från person till person med flyg eller droppen. Förståeligt, kan den lätthet med vilken influensa sprids orsaka föräldrar att växa oroat över sina barns hälsa, särskilt under influensasäsongen. Med influensa, ett barn upplever i allmänhet samma symptom vuxna gör; frossa, torr hosta och huvudvärk vid första, följde snart av värk i hela kroppen och hög feber. Den bästa behandlingen för influensa är förebyggande, och det finns många sätt att naturligt förebygga influensa hos barn.

Instruktioner

1 Se till att ditt barn får massor av sömn på natten. Sömn gör hormoner som kortisol och melatonin för att ge ditt barn med en stark och balanserad immunsystem som kan stoppa en patogen i dess spår.

2 Mata ditt barn obearbetade, hela livsmedel, och se till att begränsa sin sockerintag också. Livsmedel rika på C-vitamin är också ett bombsäkert sätt att hålla influensa i schack.

3 Ge ditt barn fem till 10 mg zink och en föreskriven dos av fläder sirap. Dessa är både beprövade, naturliga sätt att avvärja virus. Fråga apotekspersonalen eller barnläkare för rätt dos av fläder sirap för ditt barn.

4 Kombinera 35 droppar rosmarin olja, 25 droppar tea tree olja, 25 droppar eukalyptusolja och 15 droppar timjanolja för att göra en blandning (utvecklat av Anne Thomas för HealthAndGoodness.com) för många förebyggande användningsområden. Du kan placera en droppe av blandningen på ditt barns kudde eller lägga till en droppe i en skål eller diskho med varmt vatten, vilket gör att ditt barn att andas in ångan genom näsan.

5 Du kan också göra en massageolja som kombinerar oljorna som nämns i steg 4 med en droppe av en transportör olja för varje 10 ml av blandningen. Massage denna nya kombination i barnets kropp, koncentrera sig på fötterna, eftersom de kan absorbera oljor och stärka immunförsvaret.

6 Har ditt barn ta en kamomill bad genom att lägga till en kopp kamomillte till henne badvattnet för att lugna barnet och lindra spänningar.

Tips

  • Prata med ditt barns läkare om andra naturliga sätt att förebygga influensa, och få hans råd om de förebyggande åtgärder som diskuteras i den här artikeln innan du försöker dem.
  • Om du misstänker att ditt barn har influensa, se till att rådfråga en läkare, särskilt om han har feber högre än 100 grader F.