XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  HemMånga ungdomar i USA njuta av fritidsaktiviteter att rida alla terrängfordon (ATV). Medan aktiviteten kan producera njutning för pojkar och flickor, kan det vara en farlig hobby. Det rekommenderas för ungdomar som ofta rida ATV att genomgå några helt av ATV utbildning.

obligatorisk utbildning

I vissa stater som Pennsylvania, ATV utbildning för ungdomar i åldrarna åtta och 15 är obligatorisk. Ett barn får inte rida en ATV utanför sin egendom om de har fått tillräcklig utbildning och skolgång från en certifierad instruktör. ATV utbildningar kan vara tillgängliga via en byrå som tillhandahålls av staten, en ATV Safety Institute, eller ett lokalt bolag.

Safety Institute

ATV Safety Institute är ett online-registrering program som ger tillgång till ATV utbildningsprogram från alla 50 stater. Det finns dock en avgift för dessa kurser. De ger också ATV storlek rekommendationer för barn.

Safe-Riding Metoder

ATV utbildning lär i allmänhet säker ridning metoder, såsom lagen av acceleration och inbromsning, ridande på olika ytor (t.ex. uppför eller nedför), olika körförhållanden och svarvning. Kurserna betona vikten av säkerhetsutrustning, såsom användning av en hjälm.