XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

DIY Inversion Tabell


En specialbyggd inversion bord erbjuder bekvämligheten att utöva hemma och är mer kostnadseffektiv än gym medlemskap eller köpa en färdig modell. Även erfarenhet av metallbearbetning och sömnad är en fördel, någon med rätt utrustning och vilja att lära kan bygga en inversion bord skräddarsys för att passa deras specifika längd och vikt. Inversion tabeller också minimera ryggont och uppmuntra till rätt rygg inriktning genom att sträcka ryggraden och ryggmusklerna, som även kan lägga till en höjd.

Instruktioner

1 Skapa två identiska underreden för tabellen med hjälp av en slang Bender att forma styv ledning i trianglar med en bas av 3 fot och en höjd av 5 fot. Klipp överskott slangen från förenas med en bågfil och löda skarvarna tillsammans. Konstruera ett ryggstöd 4-fot-för-30-tums ram med användning av samma process för böjning och lödning av stel ledning till en rektangulär bärare. Borra ett hål i toppen av varje triangel och ställa ledningen ramar åt sidan.

2 Skär fyrkantsstål rör i tre sektioner med längder på 36 inches, 16 inches, och 1 1/2 inches. Skapa en T-form genom att centrera den 16-tums längd vinkelrät mot den längre stycket och svetsa på plats. Denna slang kommer att fungera som huvudramen och fotstöd. Använd en 1/2-tums avsnitt som svängnings nav. Centrera en 1/2-tums slangar på den motsatta änden av den längsta delen och svetsa sektionerna tillsammans.

3 Infoga 3/8-tums gängad stång in i svängnavet och placera en nylonbricka på varje ände av staven. Sätt ändarna av stången i hålen i spetsen av varje triangel stöd. Säkra huvudramen mellan stöden med 3/8 tum sexkantskruvarna muttrar och låsbrickor. Ta bort överflödig gängstång med hjälp av en bågfil.

4 Vila ryggstödsramen på en plan yta och linje upp det med den övre änden av huvudramen. Löda den nedre änden av ryggstödet till huvudramen nära mittpunkten och sidorna av ryggstödet för att svängnavet.

5 Trimma canvastyg att täcka ryggstödet, lämnar tillräckligt överskottsmaterial för att säkra alla fyra sidor under ramen. Sy fast med nylontråd. Fäst en nylonband runt huvudramen nära fotstödet.

Tips

  • Tailor ryggstödsramen till viss höjd och vikt genom mätning från hjässan till mitten av låret, och tillsätt 3 inches till din höft-till-höft mätning.
  • Konsultera en läkare innan du påbörjar någon övning rutin.
  • Använd lämplig säkerhetsutrustning när du arbetar med verktyg.