XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur får Abs Snabb hemma


Buken är en gemensam plats för både män och kvinnor att lagra överviktig. Fit abs med lite kroppsfett göra formen av dessa muskler synliga skapa en tonad, tvättbräda utseende. Enligt Suzanne Schlosberg, författare till "Fitness for Dummies" få tonas abs är inte så svårt som det kan verka. Det kräver helt enkelt beslutsamhet och engagemang. En riktig kost, parat med ett träningsprogram med inriktning din mage, kommer tona upp magen.

Instruktioner

1 Bestäm och äta i kroppens dagliga behov kalorier, eller din basala ämnesomsättning (BMR). Din BMR är den allmänna mängden kalorier din kropp behöver dagligen för att fungera på ett vilotillstånd. Så länge du inte utövar alltför kraftigt, kommer dina dagliga behov kalorier hålla dig frisk och uppmuntra fettförbränning. Att förlora fett kommer i sin tur att avslöja magmusklerna. Använd följande ekvation för att bestämma din BMR:

Män: 66 + (6,23 x vikt i pounds) + (12,7 x höjd i inches) - (6,8 x ålder i år) = BMR

Kvinnor: 655 + (4,35 x vikt i pounds) + (4,7 x höjd i inches) - (4,7 x ålder i år) = BMR

2 Gör två till tre uppsättningar av crunches med 10 till 12 repetitioner minst tre till fem gånger i veckan, enligt den amerikanska rådet om Motion. Börja med att ligga på rygg med böjda knän i 90 graders vinkel, fötterna på golvet. Korsa armarna över bröstet så att dina händer vidrör motsatta axlar. Sakta lyft axlar, nacke och huvud 3 inches från golvet och håll inne i 2 sekunder. Släpp din kropp tillbaka till utgångsläget för att slutföra en upprepning. När crunches blir lättare för dig, rikta mer muskler genom att utföra en vridande crunch på endera sidan.

3 Utför 25 till 45 minuters konditionsträning tre till fem dagar i veckan. Konditionsträning fungerar alla muskler i kroppen och ökar din ämnesomsättning. En ökad ämnesomsättning bränner fler kalorier. Det finns flera typer av konditionsträning tillgängliga. Experimentera med olika former tills du hittar några som du gillar. Som exempel kan nämnas jogging, simning, cykling, vandring, inlines, trappor och hopprep.

Tips

  • Rådgör alltid med en läkare innan du påbörjar en ny diet och träningsprogram.