XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Lösningar för att fästa en timer till en Pinewood Derby Track


Fästa en timer till en furu derby spår kan göras på en mängd olika sätt som gör att antal olika sätt. Målet är att noggrant tid hur snabbt varje bil körs från början till slut, skapar register och olika nivåer av snabbhet och skicklighet för hobby. Dessa timrar kan utlösas genom ett antal olika metoder, med hjälp av en mängd olika verktyg och material.

Laserpekare och fotosensor

Laserpekare med fotosensorer kan installeras i början och slutet av furu derby spår. När varje furu derby bil korsar genom den första lasern vid toppen av spåret, startar en timer och när bilen passerar genom botten laser, stannar timern. Detta kräver kunskap som visar anslutningen av laser och fotosensorer till en digital timer. Varje bana på banan kan också kopplas för att ge individuella tidsavläsningar för varje objekt som korsar genom den. En anordning, som kan användas kallas Händelse Timer Pro, som förbinder med den fotosensor, laser och en dator, inspelning exakt tid varje bil passerar genom lasern. Upplägget kan vara dyrt och tar en bit av teknisk skicklighet att installera och använda.

Derby Magi Timer

Derby magiska Timer är en anordning som gjorts speciellt för furu derby spår, vilket gör furu derby bilar att tids från det ögonblick de släpps att starta loppet och sedan korsa mållinjen i botten. Dessa timrar startas med knappar inbyggda i utgångsgrindarna och anslutna med en tråd till knappar i slutet av varje derby bil körfält. När en bil passerar över den sista knappen stannar timern och registrerar tiden. Dessa timers drivs av A / C makt och även komma med sin egen programvara för att spela gånger för varje bana av loppet.

tidskod Timer

Med en videokamera som kör med tidskod på varje bana, kommer en timer att hållas tillsammans med video i varje lopp, som låter ivrig furu derby förare verkligen se hur deras bilar kör. Börja kamerorna genom att ansluta sina inspelningskontroller till en sensor på start portarna till furu derby spår. ansluter även på dessa Registrering styr till sensorer vid botten av spåret som kommer att stoppa kameran och tidskoden kontrollerna. Även om detta ger mer av en exakt bild av hur bilen körs och ger exakt tid via tidskod, det fungerar bara för en bil på en bana i taget.