XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Flugor som använder Silver Pheasant


Silver fasan fjädrar används ofta i flugfiskemönster eller "recept". Det finns flera stilar av flugor där silver fasan fjädrar används för att hjälpa simulera form och färg av nymfer kläckning längs öring och lax strömmar. Silverfasan fjädrar används för vingar, huvuden och svansar på flugor, beroende på mönstret. Silver fasan fjädrar kommer vanligtvis från Lewis silverfasan finns i hela Sydostasien.

Lady K

Lady K fly används till våren och sommaren flugfiske längs öring strömmar. Denna flyga härmar många av de insekts nymfer som kläcks under senvåren eller försommaren på floder som Ausable i Adirondacks och längs Oswegatchie i nordvästra foten av Adirondack Park. Lady K använder silver fasan fjädrar i kulisserna i farten.

Lloyd Lutes

Tillverkad för laxfiske, Lloyd Lutes använda silver fasan fjädrar i vingar svans ludd. Lloyd Lutes har ett stort utbud av färger och storlekar, gjorde så för de förändrade förhållandena längs många av de laxälvar på platser som norra Norge, Alaska, British Columbia och Pacific Northwest.

Gray Ghost

Leta efter silverfasan fjädrar på Gray Ghost flyga. Silverfasan fjädrar används för kroppen och svansen på den gråa spöken, hjälper till att simulera silver flash vanligt på promelas det är avsett att imitera. Silver fasan får placeras på sidorna och axlar farten och används för öring på floderna från Montana till Vermont och Maine.

Gaudy Fly

Gaudy flugor få sitt namn från de upprörande färgkombinationer i farten. Denna fluga serien använder skarpa färger och silver för att skapa blinkar i vattnet som det vilar på ytan, locka försiktig öring att ta en bit. Gaudy flugor använder silver fasan i nacken, krage, axlar, svans eller kropp - allt beroende på öring bäck, vad kläckning och den tid på året.