XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Idéer för en koncession monter för Championship Spel


Mästerskapsmatchen - oavsett om high school fotboll, högskola hoops eller Little League Baseball - är en stor sak för spelarna och deras familjer. Bygg upp koncessionen stå med speciella föremål som firar de lag som har arbetat så hårt för att få till mästerskapet. Med god planering och lite fantasi, kommer din mat och dryck budget stanna ungefär samma, och du kommer att ta in stora vinster från att sälja speciella anda objekt som inte lagras tidigare under säsongen.

Mascot Hundar

Du tjänar förmodligen korv hela säsongen. För mästerskapsmatchen, ge din hund eller varm korv laganda genom att skapa "maskot" hundar. Till exempel, om ditt lag kallas tigrarna, tjäna "Tiger hundar" toppade med ost, lök och chili sås. Andra speciella toppning idéer omfattar sallat, tomat och lök; barbecuesås och pickle relish; och surkål och kryddig senap. Ut en extra 50 cent till en dollar för mästerskapet hundar.

Team Color Kylare

Lager kylskåpet med sportdryck i laget färger. Du kan köpa fall av sportdrycker i nästan vilken färg som helst, inklusive tydliga att föreslå vitt och lila föreslå svart. Om kylskåpet är synlig för fans, ta lite tid att fylla den i alternerande team färger - du kan lagra en lagets färger på ena sidan och det andra lagets å andra sidan. Håll gott om din vanliga drycker till hands för dem som inte dricker sportdryck.

extra Behandlar

Erbjuda något extra som du normalt inte lagerför för regelbunden säsong spel, såsom hembakade kakor eller brownies som görs av frivilliga föräldrar och vänner i laget. Föra dem ut under en paus i spelet såsom halvtid, och har frivilliga sälja dem från facken på läktaren. Var beredd att göra det till en tradition, eftersom det extra behandla kan bli så populär - och lönsamt - att du har fläktar och boosters ber om det vid varje spel.

Icke-ätbara artiklar

Även om din koncession monter är livsmedel endast under ordinarie säsong, kommer du vill erbjuda något slags ande merchandise för det stora spelet. Det kan vara så enkelt som laget knappar eller band och stick pompoms, eller så kan du sälja större poster såsom mästerskapet vimplar, lock, skum fingrar eller handdukar. Medan vissa av dessa nyheter kan vara ganska kostsamt att producera, är chansen att du kommer att göra pengar tillbaka och sedan några som folk knäppa upp dem för souvenirer.