XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man balanserar en Hands


Att kunna göra en Handstand är en trevlig färdighet för vissa människor. Du är säker på att imponera på folk med din förmåga när du lär dig att balansera en Handstand. Handstands är också bra övning eftersom de kräver en stark kärna muskler för att kunna uppnå och balansera en handstående. Var försiktig när du gör handstående, men eftersom allvarliga skador är en mycket reell möjlighet om du är oförsiktig eller vårdslös.

Instruktioner

1 Välj en öppen, mjukt underlag för att se till att du har tillräckligt med utrymme och för att minska risken för skador om du faller.

2 Stå rak och tall med armarna lyfts över huvudet. Insidan av armarna ska röra öronen.

3 Sparka din dominanta benet ut på framsidan och ta ett steg framåt med detta ben att börja ett utfall steg.

4 Luta sig framåt något, men att hålla kroppen i linje. Låt din kropp att välta nå för golvet. Applicera kraft till både fram- och bakben medan utfall steg för att få din handstående igång.

5 Håll armarna mycket raka och axlarna stagade när du närmar dig marken med händerna.

6 Behålla så mycket av kraften i vikt i händerna när de kontaktar marken för att arbeta för att balansera Handstand. Du kan behöva använda händerna för att justera bakåt eller framåt om din första spark var inte bara rätt att få dig centrerad i handstående.

7 Räta din kropp ut hela vägen när du är i handstående. Huvudet måste vara i linje med din kropp och dina ben och rygg måste vara rak.

Hur man balanserar en Hands

8 Håll benen raka och tryck ihop dem så hårt som möjligt för att hjälpa dig att balansera och undvika deponering på vardera sida.

9 Håll huvudet centrerad mellan armarna. Om ditt huvud är i rätt position för optimal balans, bör du kunna se dina händer. Flytta inte huvudet ur läge, eftersom detta kommer att kasta dig ur balans.

10 Utnyttja händerna för balans. Om du känner benen vill falla över huvudet du behöver för att driva med fingrarna för att korrigera balansen. Om du känner benen vill falla framåt du behöver för att driva med handflatorna för att korrigera balansen.

Tips

  • Öva faller för att undvika allvarliga skador. När du känner ditt saldo ger vika, böja armarna, stoppa huvudet och rulla ut ur handstand.Try att bygga starka kärna muskler för att hjälpa dig att balansera en handstående.
  • Se till att du är omgiven av åtminstone fyra fötter öppet område på vardera sidan av dig och valde en mjuk yta (gräs rekommenderas) .Ett försiktighet medan du gör handstående, men eftersom allvarliga skador är en mycket reell möjlighet om du är oförsiktig eller hänsynslös.