XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kan stoppa omvårdnad


Vårda ditt barn är viktigt på många olika nivåer. Det ger barnet med näring hon behöver för att få en bra start på livet och det gör det möjligt att bilda en betydande och vacker obligation med ditt barn. Eftersom du inte kan amma ditt barn alltid kommer det dags när du och ditt barn gå vidare från amning. När du ska sluta beror mycket på dina personliga övertygelser. När du bestämmer dig, men hur du väljer att sluta omvårdnad är avgörande för att lindra eventuella oro som ditt barn kan känna och för att underlätta övergången.

Instruktioner

1 Minska ammande sessioner gradvis. Släpp en ammar en dag per vecka. Bestäm vilken tid på dagen är det enklaste att börja avvänjningsprocessen men vänta på att eliminera den första eller sista ammande sessioner dag. Det är under denna tid som ditt barn är den mest trött och benägna att vara resistenta mot utfodring något annat sätt. När du har eliminerat amning vid den valda tiden på dagen, välja en annan tid för att eliminera under följande vecka tills barnet inte längre ammar eller förväntar sig att sjuksköterskan.

2 Låt ditt barn att vara din guide. För vissa barn, särskilt de som använder sippy koppar, äta barnmat eller är vana vid att dricka ur en flaska, kan viljan att sjuksköterskan naturligt avta. Om ditt barn är innehållet utan omvårdnad, fortsätta att mata sitt barn mat och komplettera sina måltider med välling eller mjölk som din barnläkare.

3 Undvik omvårdnad triggers och försöka distraktion. Under de tider som du normalt skulle sjuksköterska, undvika dessa platser eller vanor som naturligt kan utlösa en önskan att sjuksköterskan. Hålla sig borta från det rum där du skulle normalt sjuksköterska i eller avstå från att sitta i stolen som du normalt använder för amning. I stället för att mata ditt barn på exakt samma tid, mata henne lite tidigare eller senare och spela eller på annat sätt underhålla henne under den tid som hon normalt skulle äta.

Tips

  • För att förhindra onödig oro, inte plötsligt sluta ammande barnet.