XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Det finns flera sätt att köpa enskilda sjukförsäkring. Tyvärr kan uppgiften bli ganska ett företag. Du kommer snart att inse varje stat har sina egna regler, inte alla vårdföretag är licensierade i varje stat, och ibland politiska alternativ är begränsade. Enligt "köpa din egen sjukförsäkring," av Kimberly Lankford, måste du börja någonstans, så följ dessa steg.

Försäkrings citera webbplatser

Detta är kanske det enklaste, minst tidskrävande och mest bekväma sättet att göra det själv, och du kommer att få din offert snabbt. Det finns många bra webbplatser som erbjuder gratis, konfidentiella offerter till privatpersoner. Du kommer inte bara få en offert, men också få en översikt av fördelarna. Oftast får du mer än ett citat från samma företag, så var medveten om skillnaderna. Det kan vara självrisker, receptbelagda läkemedel planer eller något som moderskap. RxHealthQuotes.com på http://www.rxhealthquotes.com är en bra källa för citat.

State Insurance webbplats

En annan möjlighet att pröva är din statens webbplats försäkringsavdelning. Webbplatsen kommer att ge dig en lista med försäkringsbolag och mäklare som är licensierade att sälja sjukförsäkring i ditt tillstånd.

Om du vill kontakta en licensierad agent från listan hemsida, kan du kontrollera eventuella klagomålen mot honom samt vilka företag han tillstånd att representera. Agenten kommer att möta dig och nuvarande politik som han har tillstånd att sälja. Det är viktigt att förstå att olika agenter kommer att presentera olika strategier för de företag som de representerar; Därför är det upp till köparen att jämföra priser och politik för bästa passform.

I vissa fall kan du välja att kontakta försäkringsbolaget direkt. Många försäkringsbolag kommer att göra det möjligt för konsumenten att ansöka om täckning direkt via deras kundtjänst. Du kanske vill göra din hemläxa först innan du reser denna väg. Det är mycket viktigt att veta exakt vilken typ av politik som du vill, vilken typ av självrisk du är beredd att betala, och vilken typ av förmåner du önskar.

Börja en liten grupp

Det är ett välkänt faktum att försäkring för grupprinciper är mycket billigare än individuella försäkringar. Om av en slump, du och grannen har skotta uppfarter deltid under vintermånaderna du kanske vill överväga att bilda ett litet företag. I vissa stater, två personer utgör en liten grupp, vilket gör denna verksamhet som berättigar till liten grupp hälsa täckning, vilket skulle kunna vara betydligt billigare än enskilda täckning.

Vet dina behov

Det bästa sättet att köpa enskilda sjukförsäkring är olika för varje person. Den viktigaste aspekten innan du köper är preparatet. Beväpnad med en lista över önskemål och behov, prioritera din lista. Kom också ihåg, billigare är inte alltid bättre. En högre självrisk innebär oftast en lägre månatlig premie. Detta är dock ur fickan pengar mer innan ditt försäkringsskydd börjar. Bekanta dig med försäkringsvillkoren som HMO, PPO, HSA. Dessa villkor kan hittas på webbplatser som www.rxhealthquotes.com. Kontrollera försäkringar att se till att din läkare och sjukhus är täckta. En välinformerad konsument kommer att kunna göra ett klokt beslut.