XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Näring Information för O & # 039; Charley & # 039; s

O'Charley är en informell restaurang med platser mellan Mellanvästern och östkusten. På menyn finns en rad biff, smörgås och pastarätter samt andra förrätter för brunch, lunch och middag. O'Charley restaurang erbjuder även en till-go tjänsten, med vissa platser som ger fastighetsnära hämtning. Oavsett om du äter i eller ta din beställning hem, måste du planera i förväg om du tittar din midja. Många av O'Charley rätter är laddade med kalorier, men det finns vissa hälsosammare alternativ.

missuppfattningar

Förutsätt inte att menyalternativ som innehåller sallad eller är märkta "grillade" är alltid hälsosamt. Medan grillning är en hälsosammare matlagning metod än stekning, kan rätter fortfarande innehålla en hög nivå av kalorier och fett på grund av såser eller andra ingredienser i skålen. Till exempel, har den grillade baja kyckling 1,010 kalorier och 36 gram fett. Var på jakt efter rätter med kalkon i stället för köttfärs eftersom de inte nödvändigtvis alltid bra val. Den O'Charley Turkiet burger, till exempel, innehåller 890 kalorier och 54 gram fett. Den klassiska hamburgare gjord med nötkött innehåller över 200 kalorier och 17 gram fett mindre än alternativet kalkon.

Soppor och sallader

Äta en hälsosam soppa eller sallad kan vara perfekt för en lätt måltid. De kan också hjälpa till att fylla upp dig så att du äter mindre av en viktigaste entree. O'Charley erbjuder en mängd olika soppor i kopp och skål storlekar. Även om de flesta är relativt låg i kalorier, välja koppstorleken om du är bekymrad över natrium, eftersom de flesta soppor på menyn har en en överskottsmängd. Plocka en frisk sallad alternativ på O'Charley: s kan vara svårt, eftersom vissa har mer än 1000 kalorier. Det bästa alternativet är att beställa huset sallad och koppla ihop det med en lätt dressing. Beställa denna sallad à la carte utan dressing har bara 140 kalorier och 6 gram fett.

huvud~~POS=TRUNC Förrätter

Stick med skaldjur för din huvudrätt när du äter på O'Charley talet. Ceder planked tilapia har bara 280 kalorier och 11 gram fett. De sex-oz. grillad lax innehåller 370 kalorier och 22 gram fett. Det har mer fett än vissa andra typer av fisk och skaldjur, men är rikt på hjärtvänlig omega-3 fettsyror, inte skadligt mättat fett. En annan lägre kalori val är grillade räkor som innehåller 290 kalorier och sju feta gram. Rött kött är en bra protein och järnkälla, men är ofta mycket fett. Den lägsta kalorier och fett alternativ på menyn är 5-oz. Slaktare Cut Premium USDA Choice biff innehållande 260 kalorier och 14 gram fett.

Rätter att undvika

Inte ge efter för frestelsen att beställa aptitretare eftersom många av dem innehåller lika många kalorier - om inte mer - än din måltid. Chips och salsa kan verka harmlösa, men en order på O'Charley innehåller 520 kalorier. Undvika de flesta av pastarätter eftersom de innehåller de flesta eller alla av en dag till ett värde av kalorier i en ordning. Bakade penne Italiano innehåller 1.700 kalorier och 99 gram fett. Andra dåliga närings brottslingar inkluderar Bayou räkor pasta, 12-krydda kyckling pasta och främsta rib pasta. De innehåller alla väl över 1000 kalorier och mer än en dag till ett värde av fett gram.