XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Tips om Bass Fishing på Cumberland River i Kentucky


Stranden av Cumberland River är nästan lika lång som den östra kusten av USA. Det finns 50.000 tunnland vatten att fiska, och populära fiskarter regnbåge, öring och randiga bas. Låga dagliga begränsningar, två rand per dag från och med juli 2011, hjälpa många av basen i Cumberland River når över 40 pund. Den genomsnittliga fångsten är 10 pund., Och 20 lb randig bas är inte ovanligt, enligt luckor Magazine. Floden är stor och djup, och basen är aldrig på ett ställe för länge, så att de är rikligt, men svårt att fånga.

Where to Fish

Randig bas i Cumberland River är ständigt på resande fot, så gå upp och ner i floden för att leta efter dem. Koncentrera dina ansträngningar under staden Burkesville för bästa randiga bass fiske, enligt luckor Magazine. Bäck munnar, nedfallna träd och pooler också hålla randig bas ibland. Den djupa vatten genom långa, sluttande bergpunkter har ofta randig bas, som gör vändningar i kanalen. Sportfiskare har ofta tur i det öppna vattnet i kanalen. Hitta kör betesfisk, såsom shad och stripers gör ofta ett utseende. Floden är mycket djup, över 200 fot på många ställen, och basen är ofta fångas så djupt som 60 fot.

När man fiskar

Våren är den bästa tiden att fiska Stripers på Cumberland River, i synnerhet i april och maj. Midnatt till de tidiga morgontimmarna är den bästa tiden för att fånga. Många sportfiskare är framgångsrika blinda gjutning i öppet vatten hela dagen lång. Doug Stephens, en biolog för Kentucky Department of Fish and Wildlife Resources rekommenderar fiske efter midnatt runt munnen av bäckar, som Shad kommer upp, eller gjutning topwater pluggar vid mynningen av Lily Creek eller Wolf Creek strax efter skymningen. När vattentemperaturen når höga 70-talet, bas flyttar till djupare vatten. Detta inträffar oftast runt den andra veckan i juni. Sedan downrigging eller trolling med shad eller alewives på de viktigaste creek kanaler producerar mer bas. De öppna vatten är också bra ställen att fiska i varmare väder.

Vad att fiska med

Randig bas i Cumberland River är bortskämda, och föredrar mycket stor bete. Många lokala sportfiskare använder serpentiner en fot eller längre, med en 10 vikt. Ta ett bra urval av sjunkande linje och 10-tums streamers som imiterar regnbåge, bonit och sill. För trolling, 12-tums muskelmage Shad eller bonit längre än 20 inches med plana skivor, är framgångsrik. Använd stora flugor och få massor av reservdelar. Många sportfiskare använder Shad, men de är svåra att hålla vid liv. Du behöver en rund behållare med en luftpump för att bevara dem. Carolina-stil rigg är framgångsrik, men människor använder också bobbers eller ballonger. Sportfiskare rapporterar också framgång med pimpelfiske skedar och blad beten. För yta fiske, välja promenadkäppar och poppers, eller simma en jigg genom stripers som de leka på toppen av vattnet.

andra tips

Det finns mycket få platser att vada fisk på Cumberland River, så det bästa fisket sker med båt. Det finns ett område att vada fisk vid Wolf Creek Dam i Jamestown, där svansen vattnet i Cumberland River börjar. Om du fiskar där, uppmärksamma hur du kom in. Waters stiga ofta snabbt, och du kan inte lita på vatten generation scheman vara korrekt. Bo redo för en snabb reträtt. Fiskeguider i området hålla koll på var bas springa, och många sportfiskare är villiga att betala priset för att hyra en guide för att lokalisera bas. Dagliga begränsningar är strikta. Från och med juli 2011, är minimilängden för att hålla en randig bas 24 inches.