XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
ThermaCELL Pad Ingredienser

ThermaCELL är ett företag som säljer produkter för att stöta bort myggor. Du kan köpa antingen en uteplats lykta eller ThermaCELL Repellent Appliance, som båda kommer med en dyna som behandlats med alletrin som vid upphettning kommer stöta bort myggor. De ThermaCELL produkter lockar inte och döda myggor som fällor gör. Apparaten är liten nog att passa i fickan så att du kan ta det camping eller vart du än går för att hålla myggorna borta. Lyktorna är något större.

alletrin

Den aktiva ingrediensen i den ThermaCELL dynan är alletrin, en kemisk insekticid tillhör den pyretroid klassen, enligt PesticideInfo.org. Pyretroider såsom alletrin är syntetiska versioner av pyretrin, som är en naturlig insekticid härledd från en typ av krysantemum. Alletrin, å andra sidan, är en kemisk kopia. PesticideInfo.org priser alletrin ha en måttlig nivå av akut giftighet och en som misstänks hormonstörande.

Studier på ThermaCELL och Alletrin

En utvärdering av myggkontroll och avstötande enheter utförs av Brett W. Collier i Louisiana fann att ThermaCELL minskat antalet myggor i testområdet. En studie från 2003 utförd av Alten, et al., I sydöstra Anatolien regionen i Turkiet fann att ThermaCELL myggmedel systemet skyddas mot myggor och sand flugor.

Hur dynan Works

Dynan passar in antingen lyktan eller apparaten. Båda är utformade för att stöta bort myggor i en 15-by-15-fots område, eller 225 kvadratfot. När den upphettas undergår alletrin volatization, en process liknande förångning varigenom en fast eller flytande omvandlas av värme till en gas eller ånga, som släpps ut i det omgivande området. När det används upp, kuddar övergå från blått till vitt, denna process tar cirka fyra timmar, enligt webbplats ThermaCELL. Butan som medföljer dynan kommer att ge värme för tre kuddar.