XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Spel för barn i en Gymnasium


Om du är en gymnastiklärare, kanske du undrar vad du ska göra med dina elever på dagar när vädret inte tillåter utomhusaktiviteter. Det finns en hel del engagerande och aktiva spel barnen kan spela i den relativa komforten i en gymnastiksal. Från lagsporter till varje-kid-för-själv spel, det finns många sätt att hålla barnen underhöll när det är för kallt eller våt att gå utanför.

inomhus Kickball

Kickball kan spelas inomhus såväl som utomhus, i synnerhet i en gymnastiksal där det inte finns någon rädsla för någonting blir bruten. En gummi studsande boll och objekt för att markera baser är allt du behöver för att få kickball gå inomhus. Du kan ha så många spelare i varje lag som du vill, förutsatt att det finns en balans mellan siffror och en rimlig balans mellan könen. Spelet kan ta hela klassen perioden eller så kan du dela upp tiden i två halvor för att låta barnen har två matcher.

vägg Ball

Wall Ball är en hävdvunnen utomhus spel som också kan spelas i en gymnastiksal. Den första spelaren kastar bollen mot en vägg. Någon försöker sedan att fånga bollen i luften eller efter en enda studs. Om en spelare fumlar bollen måste han springa och röra väggen innan en annan spelare återhämtar bollen och kastar den på väggen. Om en spelare som fumlar inte beröra väggen innan bollen får de en strejk. En spelare avlägsnas från spelet efter tre strejker. Om en spelare kastar bollen i väggen och det underlåter att ta kontakt med väggen innan studsar som också räknas som en miss.

dodge

Dodgeball är en populär barndom favorit som kan spelas inomhus såväl som ute. Dela upp gym i två halvor med ett team på vardera sidan. Spelare sedan kasta bollen vid det andra laget i hopp om att få kontakt med en motståndare och få dem ut. Om en spelare fångar bollen innan den studsar sedan spelaren som kastade bollen är ute. Spelet kan spelas med en eller flera bollar. Spelet börjar genom att ha lagen kör till centrum för att hämta en boll att börja kasta på motståndarlaget. Huvud skott är inte tillåtna och spelare som får alltför många av dem eller någon avsikt huvud skott bör diskvalificeras.

Volleyboll

Volleyboll är ett spel för fyra till sex spelare på något av lagen. Detta innebär att om du har en större grupp bör du ha flera nät så flera spel kan gå på samtidigt. Volleyboll är ett bra spel för barn eftersom de har möjlighet att uppta varje position genom rotation. Stilen i spelet betonar starkt lagarbete, eftersom det är sällsynt att en person ska kunna få bollen över nätet varje gång.