XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Trotlines används i många delar av landet för att fånga havskatt och andra arter. En långreven är ett bra sätt att fånga stora mängder fisk i tätbefolkade strömmar. Medan kommersiellt tillverkade trotlines finns på många angripa butiker, kan du göra din egen med lite tid och några lätt erhållna materialen.

Instruktioner

1 Unspool en kort längd av den tunga linjen och tråd alla av mässing lekare på den, att skjuta dem i riktning mot spolen. Sväng ögon bör vara precis tillräckligt stor för att passa på stambanan, men för liten för att glida över en knut i raden. Knyta en slinga i slutet av raden med användning av en dubbel överhands (kirurgens) knut.

2 Mät upp ett avstånd avstånd av 24 till 36 inches från den fria änden av linjen, sedan knyta en överhandsknop. Skjut en vridbar upp till knut, sedan binda en annan handsknop 1 eller 2 inches längre ner på linjen, fånga den vridbara mellan knutarna. Mät annan distansavstånd 24 till 36 inches, sedan fälla annan vridbar mellan två knop. Fortsätt tills alla lekare är jämnt fördelade längs huvudlinjen. Dra bort ytterligare 24 till 36 inches från spolen, sedan skära linjen och knyt i en annan slinga med en kirurgknut.

3 Mät och kapa en längd av tändaren flätlina två gånger den önskade längden av dropplinjerna. Bilda en slinga genom att fördubbla linje och knyta ihop ändarna med en kirurgknut. Upprepa detta för att bilda en slinga för var och en av lekare på huvudlinjen.

4 Tryck en av slingorna genom ögat av en krok, sedan passera den andra änden genom öglan och dra åt för att säkra kroken. Skjut den andra änden av slingan genom en huvudledning vridbar, sedan passera kroken genom öglan och dra åt för att säkra fast dropper linje till långreven. Upprepa detta för varje dropper linje längs stambanan.

Tips

  • Vikter kan fästas till öglorna vid en eller båda ändarna av den långreven för att hålla den på botten om det behövs.
  • Lagra dina långreven genom att linda den runt en stor spole såsom en kaffeburk, som därefter kan placeras i ett bete hink för att hålla krokarna från fastnar.
  • De flesta stater har regler om trotlines, inklusive krävs Dropline avstånd, metoder för att fästa linjen, markerar linje med identifiering och frekvens av kontroll linjen. Var noga med att kontrollera dina lokala lagar innan du ger ut en långreven.