XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Pool Tournament Idéer


Spelet biljard eller pool, har spelats sedan 1600-talet, där den föddes i norra Europa och Frankrike med människor knuff bollar i stället för att slå dem, och med hjälp av en pinne som kallas en "Mace" i stället för en kö. Den populära spelet nio-ball skapades runt 1920, och har sedan dess varit föremål för många konkurrerande turneringar.

lurad ut

Som en del av din turneringsspel, eller som ett sätt att underhålla spelare som har blivit utslagna ur spel, överväga att lägga ett trick-shot nivå till dina konkurrenter. En extra bord och rack bollar är allt du behöver för att ge spelarna en andra chans. En snabb sökning på Internet visar webbplatser som erbjuder demonstrationer, videor och steg-för-steg på pool trick skott. Webbplatser som Crapshot.com och TrickShotTim.com erbjuder alternativ såsom Ride the Bridge, Gordons Gauntlet, Häck och Hook, Two Step Twister och Circular Följ Pinball, och sortera lura skott från nybörjare till avancerad. Under din turnering, kan du lägga till trick skott i en mängd olika sätt: bryta upp fästena så konkurrenter ett trick skott efter varje spel; kräver ett trick skott innan vi går vidare till nästa omgång av spel; använda trick skott för att bryta en slips eller eliminera behovet av att ge en bye under uppspelning; eller bara för att hålla spelarna underhöll mellan spel.

Biljard Buffet

Låt spelare och turnerings publik tanka genom att tillsätta en biljard-tema buffé din turnering. I stället för en traditionell spridning av kycklingvingar och pizza, ge din buffé en biljard tema med livsmedel formad som biljard bollar, till exempel. Med verktyg som en melonbollare och en glass scoop, kan du skapa kulformade livsmedel såsom vattenmelon, cheddarost, cantaloupemelon, sallad tonfisk och brownies, alla arrangerade i triangel rack på buffébordet. Och kan även ha pool-cue-ser livsmedel samt, såsom bröd pinnar och selleri. För att tjäna extra pengar, debitera gäster för en resa till buffén, välter intäkterna till välgörenhet turneringen stöder.

teman

Medan de flesta pool turneringar fokusera på tävlingen, kan du ge din turnering något extra genom att skapa ett tema som vilda västern, yttre rymden eller 60-talet. Du kan dekorera din biljard hall och tabellerna med din design, från väggkonst och ballonger att lägga sitters. Spelare och gäster får delta genom att klä upp i sina egna kostymer (Du kan välja att kräva en kostym att komma in i turneringen eller bara rekommendera det). Du kan även lägga till tema musik och mat.