XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Körs på ett löpband bra övning för Butt?

Körs på löpbandet är ett utmärkt val för att öka kardiovaskulär hälsa, uthållighet och kondition, men det är ett bra alternativ om du vill särskilt rikta dina sätesmusklerna? Beroende på dina mål och din specifika träningsplan, kan löpband kör öka muskelstyrkan och minska inches på din bakom.

Att förlora tum

Körs på löpbandet är ett bra sätt att gå ner i vikt eftersom det är en av de mest effektiva sätten att bränna kalorier - du kan bränna 600 kalorier eller mer på bara en timme att köra. Tyvärr kan du inte rikta en särskild kroppsdel ​​för att gå ner i vikt - du kan inte upptäcka minska fett är en vanlig mantra i fitness världen. Så, om du vill förlora inches på din bakom, förlora inches allt genom kardiovaskulär träning, såsom löpning och minska ditt kaloriintag.

toning upp

Running använder stora muskler i benen, inklusive din rumpa muskler. Men om du verkligen vill amp upp din rumpa träning, då är det viktigt att du ökar lutningen på löpbandet, vilket gör att gluteus att arbeta hårdare och få muskler och styrka samtidigt ge dig en fantastisk konditionsträning. Om du letar efter mer specifik styrketräning för baken, försöker kroppen vikt övningar såsom utfall och knäböj. Tona din bakom, prova en matta, balett eller barre träning som inriktar sig på specifika muskler i rumpan.