XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Makedonska Fotbollsklubbar i Australien


Republiken Makedonien ligger på Balkanhalvön i sydöstra Europa. Efter andra världskriget och det grekiska inbördeskriget, det fanns en stor våg av invandring till Australien. Inrättades ursprungligen som organisationer för att främja etnisk stolthet och solidaritet, makedonska fotbollsklubbar bort så småningom deras etniska titlar och blev starka team som hjälpte omvandla fotboll till en av de mest populära sporterna i Australien.

Preston Lions Football Club

Makedonska Fotbollsklubbar i Australien

Australien har sedan producerat världsklass fotbollsspelare.

Preston Lions Football Club, som grundades 1947, började sin tillhörighet med den viktorianska Soccer Federation 1959. Organisationen har vuxit till att bli en av de mest kända och populära idrottsklubbar i Australien. Tidigare kallade Preston Makedonia Soccer Club, ändrades namnet 1994. En multipel Victorian Premier League mästare, deras roster inkluderar över 200 spelare med många av dem blir elitspelare på högre nivå.

Preston Lions Football Club
PO Box 382
Preston, Victoria
Australien 3072
011-61-3-9460-5571
prestonlions.com

Stirling Lions Soccer Club

Makedonska Fotbollsklubbar i Australien

Makedonska klubbar har producerat VM-spelare

Stirling Lions Fotboll Club, grundades 1971, var ursprungligen känd som West Perth Makedonien Club. De är en av de mest kraftfulla fotbollsklubbar i västra Australien med sex Premier League VM. Tidigare medlemmar är VM-spelare som Robert Zabica och Stan Lazaridis.

Stirling Lions Soccer Club
Hörnet av Karrinyup Road och Albert Street
Perth
Australien
011-61-408-921-705
club-footballwa.com.au/wordpress/stirling-lions-soccer-club/

Bankstown Stad Lions Football Club

Makedonska Fotbollsklubbar i Australien

Fotboll ovaler har kapacitet publik

Bankstown Stad Lions Football Club, som grundades 1975, är från Sydney förorten Sefton i New South Wales, Australien. De tävlar för närvarande i New South Wales ligan spelar sina hemmamatcher på Jensen Oval, anses vara den bästa fotbollsplan i NSW ligan. Klubben har starka band till det lokala makedoniska samhället och dess anmärkningsvärda spelare har varit Sasho Petrovski och Robert Mileski.

Bankstown Stad Lions Football Club
PO Box 656
Bankstown 2200
New South Wales
Australien
011-61-401-700-631
bankstowncityfc.com.au

Altona magiska Soccer Club

Altona magiska Soccer Club, grundades 1975, är från Melbourne, Victoria, Australien. Ursprungligen namngav Central Altona sociala och fotboll Club, de för närvarande spelar i den viktorianska Premier League och få sponsring från den makedonska hemmalaget av FK Vardar. En tre-tiden Premier League mästare, de är genomgående i topp ranking.

Paisley Park Soccer Complex,
Corner Ross Road & amp; Mills Street,
altona North
victoria 3025
Australien
011-61-3-9391-4017

altonamagic.com.au

Rockdale Stad Suns Football Club

Makedonska Fotbollsklubbar i Australien

Många klubbar har uppsökande program för ungdomar.

Rockdale Stads Suns fotboll, allmänt känd som Rockdale Stads Suns, grundades 1969. Organisationen har sitt säte i Sydney förort till Rockdale och tävlar i New South Wales Premier League. Ursprungligen var namnet Ilinden i sin titel som representerade kamp den makedoniska samhället. De fokuserar också på ungdomar fotbollsträningen ligor under ledning av tidigare professionella spelare.

Rockdale Stad Suns Football Club
PO Box 95
Rockdale
New South Wales 2216
Australien
011-61-2- 9588- 2096
rockdalecitysunsfc.com.au