XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man använder affirmationer att gå ner i vikt


Många människor har upplevt den omvandlande kraften i positiva affirmationer. Deras negativa tankesätt blir omprogrammeras och de finner sitt liv går i den riktning som de alltid velat. Affirmationer ger dig de verktyg som behövs för att motivera din kropp för att ändra, inklusive möjligheten att gå ner i vikt.

Instruktioner

1 Bestäm vilken typ av påståenden som du vill använda. Vissa människor gillar bekräftelser som skrivs ned på papper medan andra använder en CD med positiva affirmationer som spelats in på det.

2 Skapa ett skript. välja de ord som du använder för att motivera dig själv att gå ner i vikt noggrant. Affirmationer som du kan använda inkluderar "Min kropp har en frisk form och jag väger rätt mängd" eller "Jag kommer att gå ner i vikt i dag." Håll affirmationer positiv och optimistisk.

3 Lyssna eller titta på bekräftelser konsekvent. Du bör använda affirmationer flera gånger om dagen för att de ska vara effektiva.

4 Låt ditt undermedvetna att ta över. Koppla av medan du tittar på eller lyssna på affirmationer och låt dem sippra in i ditt undermedvetna. Ditt sinne kommer att bli utbildade att svara på dina ord.

5 Håll negativa tankar i schack. Eventuella negativa bilder som du har om din kropp kommer att ljuda i ditt undermedvetna och hindra dina mål viktminskning.

6 Titta på pounds smälta bort. Du kommer att börja äta mindre eftersom din hjärna har utbildats för att känna sig nöjd med mindre mat. Din nya positivt sätt att tänka kommer också att öka din önskan att börja motionera regelbundet.

Tips

  • Om du har problem att skriva egna påståenden, kan du titta på nätet på platser såsom Dagliga affirmationer som erbjuder gratis affirmationer som du kan använda.
  • Använd inte en bekräftelse som "Jag är inte fett, jag är inte fet." Detta kommer faktiskt framkalla negativa tankar och övertyga kroppen att det är verkligen fett.