XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
NYC Art program för tonåringar

Om din tonåring är en allvarlig konststudent, kan en New York konstprogram hjälpa henne förfina sina färdigheter, förbereda sig för college och utveckla en portfölj för college-antagning intervjuer. Oavsett om din tonåring är en målare, skulptör eller helt enkelt söka efter sina favoritmedia och stil för att skapa konst, New York-baserade konstprogram ger möjligheter för din tonåring att lära och växa.

Museum-baserade program

Med en rad världsklass museer, New Yorks kulturinstitutioner ger en idealisk plats för tonåringar att studera konstnärliga färdigheter. Guggenheim Museum erbjuder sommarens program som presenterar intensiva tittar erfarenheter i konstgallerier och skissa projekt som undervisas av professionella lärare. Om du letar efter en no-kostnad alternativ för din tonåring, Museum of Modern Art erbjuder gratis klasser för tonåringar i att göra samtidskonsten. Medan de ämnen förändras med session exempel innefattar ritning, metallbearbetning och skulptur. Metropolitan Museum of Art erbjuder också kurser för tonåringar, med program på konst visning ämnen samt konst göra workshops och praktikplatser som fokuserar på olika museum baserade jobb.

Klasser på Högskolor

Tonåringar kan prep för en karriär inom konsten genom att prova ett college klass gjorts för gymnasiet åldersgrupp. New York University erbjuder sommar program i bildkonst för tonåringar som har avlagt sophomore eller junior år på high school. Detta bostadsområde sommar session hålls årligen på Tisch School for the Arts och låter tonåringar att tjäna upp till sex college krediter. En annan NYC pre-college alternativet är Pratt Institute sommarprogrammet. Mer än 400 tonåringar delta Pratt sommarprogrammet årligen, där de får specialiserad utbildning i design, konst, arkitektur eller visuella studier. Likaså, City College of New York har tonåringar med en pre-college val art. Till exempel skolans arkitektur Summer Karriär Lab ger barn i åldern 16 och upp chansen att lära sig om en karriär inom arkitektur.

Gymnasieprogram

New York City Department of Education erbjuder tonåringar i New Yorks offentliga skolor chansen att ta intensiva fritids konst aktiviteter på den årliga sommar Arts Institute. Detta är ett gratis program för tonåringar in åttonde genom 12th årskurser. Studenter har möjlighet att lära av professionella arbetande konstnärer inom områden som film, fotografi eller i allmänhet bildkonst. Ett annat program för gymnasieelever är New York State Summer School of the Arts. Alla gymnasieelev i New York kan ansöka om undervisning baserat program som presenterar sommaren utbildning i de visuella och media konst, liksom scenkonst såsom balett, teater och orkester studier.

Ämnesspecifika program

Om din tonåring är ute efter något mer specifikt än en allmän bildkonst läroplan finns föremål eller medelbaserade konstprogram på många olika New York konstskolor. Till exempel International Center of Photography teen Academy har 10-veckors sessioner samt ett årslångt intensivt program på fototeknik. Tonåringar som har ett intresse i konsten att kläddesign kan njuta av Banson NYC Mode Sommarlov. Dessa läger är specifikt för barn som går in nionde genom 12th årskurser och erbjuder möjlighet att lära sig om konstruktionstekniker samtidigt få ett försprång på vägen till professionell design.