XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Kreatin är ett populärt kosttillskott som används för att öka muskelmassa, styrka och makt och samtidigt förbättra återhämtning. Kreatin tas som en prestationshöjande för dem att delta i sporter som kräver snabbhet och korta burst makt men har inga betydande fördelar för uthållighetssporter. Basen ingrediens i produkter kreatin är kreatin, så det är liten skillnad mellan säljs som kreatin produkter eller produkter som säljs som kreatin. Kreatin finns också på ingrediens etiketter i många andra muskelbyggande kosttillskott.

typer

Kreatin tillskott tas i pulver och tablettform. Den luktfritt pulver löses inte upp väl i vätskor. Därför, när konsumerar pulverform i vätska, rör om och drick snabbt. När det tas innan ett träningspass, är pulverform bättre, eftersom tablettform släpper monohydratet in i blodomloppet långsammare.

Funktioner

Kreatin är en naturligt förekommande organisk syra som finns i skelettmuskulaturen hos däggdjur. Det kan intas utan näringstillskott genom att konsumera rött kött, fisk och fågel. När mängden kreatin i humana kroppen ökar de, ökar muskel hydratisering också, vilket orsakar en ökning av mager kroppsmassa (en förstärkning på 5 till 10 pounds är inte ovanligt).

Fungera

Kreatin skapar en energibehållare i form av bebyggda butiker phosphocreatine i musklerna. Kroppen kan då bli mer uthållig intensiv träning rutiner. Efter träningen, musklerna behöver för att läka och växa för att förbereda för liknande pass, och musklerna växer bäst i en hydrerad miljö. Eftersom kreatin skapar en hydrerad miljö i musklerna, kreatintillskott ökar proteinsyntes och tillväxt.

överväganden

En kväll med alkoholkonsumtion kan förstöra de vinster som produceras av kreatintillskott. Alkoholkonsumtionen torkar ut kroppen, effektivt motverkar muskelåterhämtning och tillväxt. Undvik överdriven alkoholkonsumtion eller någon annan aktivitet som kan orsaka uttorkning när du tar kreatintillskott.

expert Insight

Eventuell tvist kreatin ligger i laddningsfasen. Laddningsfasen innebär att personen konsumera 20 till 25 gram per dag under de första 5 dagarna. Många läkare tror att denna laddningsfasen kommer att skapa en giftig kroppen miljö. Om du får diarré under denna fas, skära ner. Som sagt, när det tas med måtta, är ren kreatin säkert och effektivt.

Varning

Billiga, dåligt tillverkade produkter kreatin är lätt förorenas av införandet av tungmetaller, såsom kvicksilver, kadmium och bly. Endast köpa ren kreatinmonohydrat som dåligt tillverkade produkter kan orsaka många tungmetaller toxicitet. Kreatin bör inte tas av gravida kvinnor eller kvinnor som ammar. Det bör också hållas utom räckhåll för barn. Kreatin produkter ska förvaras på en torr plats kylare eller lika med rumstemperatur.