XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Utsöndringssystemet är ansvarig för att utsöndra avfall och skräp från kroppen. Den består av din lever, njurar, lungor och hud. Din utsöndringssystemet är viktigt för kroppen att förbli fungerar ordentligt eftersom det är den viktigaste system som tar bort gifter från kroppen. Det tar bort syre avfall av metabolism tillsammans med andra kvävehaltiga material och behåller rätt mängder av salter, vatten och näringsämnen. Att bli av med gifter är en nödvändighet. Om avfallet bygger upp och elimineras inte, kan den orsaka allvarliga problem.

övningar

Utöva din utsöndringssystemet är avgörande för att hålla det friska och arbetar till sin fulla potential. Du måste utöva alla de delar av det - din lever, njurar, lungor och hud.

Att hålla din lever rent och praktiskt är avgörande för din blodomloppet. Det filtrerar avfall från blodet. Att utöva din lever, ligger på vänster sida. Detta lutar levern framåt och musklerna slappnar av. Sedan lätt slå levern snabbt med höger knytnäve. Börja med att göra 20 slag, och gradvis öka varje dag upp till så många som ditt tillstånd tillåter.

Utövar njurarna är mycket viktigt. De är de viktigaste organen i urinsystemet. Ett urinvägarna som är full av gifter kan leda till vägsinfektioner, njursten och andra urologiska problem. Tvinga dina njurar arbeta hårdare genom att spola dem. Drick den rekommenderade mängden, vilket är åtta glas vätska varje dag. Dricka mestadels vatten eftersom alla andra vätskor måste filtreras av njurarna.

Fysisk träning hjälper njurar. Utövar kontroll högt blodtryck, en faktor som kan orsaka njurskador. Göra övningar såsom promenader, trappa stepping, cykling, löpning, simning och tyngdlyftning kommer att vara till hjälp för dina njurar.

När det gäller dina lungor, om de inte är frisk, kan en rad problem med andningen uppstår. Att utöva dina lungor, bara den enkla handlingen att ta djupa andetag under dagen kan hjälpa till. Prova att blåsa upp ballonger och badbollar liksom. Skrattar mer och sång också kan vara mycket effektiva.

Huden är kroppens största organ. Det är en övergång till material såsom överflödigt vatten, urea och salt. Att utöva din hud, måste du få dina svettkörtlar fungerar. Motion minst 20 till 30 minuter om dagen, tre gånger i veckan. Göra några hjärt övningar tillsammans med aerobics tenderar att fungera bra. Som utövar inte bara dina svettkörtlar men hela utsöndringssystemet.

Sandra M. Johnson, MD, en hudläkare med Johnson Dermatology i Fort Smith, Ark., Säger: "Motion ökar blodflödet till huden, ökar neuronal stimulering, och gör att svettkörtlarna att öka sina funktioner och befria gifter."

När övningen är inte ett alternativ på grund av funktionshinder eller andra skäl, istället använda en bastu på ett spa för en timme ett par gånger i veckan. Det kommer att öppna upp svettkörtlarna och utöva din utsöndringssystemet.