XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vissa jägare gå efter Bobcats eftersom deras skinn göra fina troféer. Andra jägare döda dem för att skydda små viltstammarna och husdjur. Bobcats jagas med hjälp av samtal för att dra dem i eller hundar för att spåra dem. Hursomhelst, jakt Bobcats är en utmaning och när framgångsrika, spännande.

Instruktioner

1 Identifiera en jakt plats som har en Bobcats. Fråga lokala jägare, outfitters och markägare att ta reda på om bobcat populationer.

2 Välj din metod för jakt. Om du har en utbildad hund, jakt med hundar är effektiv. Om inte, eller om du är upp för ytterligare utmaning, prova jakt med en bekymrad djur samtal.

3 Söka efter spår och spillning som bevis på nyligen bobcat aktivitet.

4 Börja jakten. Om du är på jakt med hundar, är detta när du släpper dem på leden. För samtals jakt, hitta en plats där du kan förbli orörlig och börja göra nödställda djur samtal.

5 Sikta och brand. Hound jägare har det lätt om deras hund ordentligt treed katten. Om du ringer, måste du vara helt stilla tills bobcat kommer inom skotthåll.

6 Förbered skinnet direkt om du planerar att sälja eller att montera den. I vissa stater måste du bifoga en tagg till skinnet att identifiera att det togs lagligt.

Tips

  • Calling är effektivare när temperaturen sjunker under 45 grader Fahrenheit eftersom Bobcats behöver äta mer för att hålla värmen.
  • Bobcats kan också fångas.
  • Med hjälp av en pistol som är alltför kraftfull kan skada skinnet.