XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Måste man gå tillbaka till salongen Efter en Keratinbehandling att tvätta det?

Keratin behandlingar är kända för sin förmåga att omvandla lockigt och burrigt hår snygg och rakt på bara en salong besök. Genom att binda keratin proteiner till håret, strukturen på dina strängar ändras tillfälligt, vilket gör slag torkning snabbare och mycket effektivare och lämnar håret betydligt mer hanterbart. Eftersom dessa behandlingar endast ge tillfälliga resultat, kommer de inte att behöva tvättas ut.

FÖRHALNINGSTAKTIK

Om du inte gillar resultatet av din keratin behandling, har du alltid möjlighet att vänta ut det tills behandlingen avtar på egen hand. Keratin behandlingar varar i allmänhet allt från fyra till sex veckor. Efter den tiden kommer de måste appliceras på nytt för att hålla håret rakt.

Första dagarna

Om du bestämmer dig nästan omedelbart att keratin behandlingar är inte rätt för dig, tvätta håret. De flesta keratin behandlingar kräver att du vänta upp till fyra dagar innan det blir håret våt - detta är den tid det tar keratin att ställa in. Löddrande upp någon förr kan tvätta keratin från håret och lämnar den i ursprungligt skick. Väntetiderna varierar beroende på vilken exakt keratin behandling du har fått, så kontrollera med din stylist.

Ta bort Keratin

Stylister kommer att råda dig att hålla sig borta från klorerade och saltvatten, som båda kommer band keratin från håret. Schampo innehåller natriumsulfat tar också bort keratin från dina trådar. Om du är ute efter att minska effekterna av din behandling, bada eller tvätta håret med schampo som innehåller natriumsulfat för att snabba upp saker och ting.

permanent Option

Om, å andra sidan, skulle du vilja att hålla håret rakt permanent, be din stylist om hår relaxers. Relaxers är permanenta, men måste du besöka din stylist för touch ups när ny tillväxt kommer in. Relaxers kan vara hårdare på håret än keratin behandlingar, så diskutera med din stylist huruvida detta alternativ är rätt för dig.