XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man handskas med Silent Treatment Från en coach


Medan vissa tränare inom idrotten använder skrika som en metod för att uttrycka sin besvikelse över spelare, andra använder den tysta behandlingen. När en tränare ger en spelare den tysta behandling, ofta ignorerar coachen spelaren undviker att vara en-mot-en med honom och kan göra en punkt att tala med andra spelare. Som är föremål för en tränare tysta behandling är inte lätt, men det behöver inte göra din sportupplevelse olycklig antingen om du vet hur man handskas med det.

Instruktioner

1 Koncentrera dig på ditt spel och glömma tränare vrede. Om du har gjort honom upprörd på grund av ett dåligt spel eller en brist på koncentration på fältet, kan du lika snabbt vinna tillbaka sina nåd genom att utföra väl. Oavsett om du är medlem i en stor grupp, såsom fotboll, eller en liten en, såsom basket, fokusera på spelet och utför din roll.

2 Prata med andra lagkamrater så att du inte känna sig ensam. Undvik att ta upp situationen med coachen; på unga nivåer av sport, kan en lagkamrat tattletale på dig att vinna fördel med coachen. I stället talar med dina kamrater om spelet eller andra frågor som är viktiga för dig. Denna process kommer att påminna dig om att andra tycker om dig och att du har vänner.

3 Fråga tränaren varför hon ger dig den tysta behandling om du är omedveten om vad du har gjort fel. Närmar henne kan ge henne en möjlighet att förklara sin ståndpunkt. Om till exempel, du vet vad du gjorde, såsom anländer sent att öva, en ursäkt och ett löfte det inte kommer att hända igen.

4 Förklara situationen för en förälder om tränaren fortsätter att ge dig den tysta behandlingen efter att du har bett om ursäkt för något fel. Om du är ung nog, kan din förälder ingripa för din räkning och tala med tränaren eller lämna in ett klagomål med ligan. Om du är för gammal för att ha en förälder hjälpa till, kan tala med en förälder kan du få berättelsen av bröstet.

Tips

  • Inte nöja sig med verbala övergrepp i händerna på en tränare, speciellt om du spelar en sport på ungdomsnivå. Om du inte kan konfrontera din tränare, tala med en förälder eller ligan tjänsteman att hjälpa dig att hantera situationen.