XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Om du lider av tå svamp, det finns många over-the-counter och receptbelagda läkemedel du kan använda för att bekämpa den. Men många människor är beroende av beprövade lösningar som har förts vidare i generationer. Dessa inkluderar kajennpeppar. Denna kryddig mat kan eliminera svampinfektioner.

Förtäring

Äta cayennepeppar hjälper rena kroppen inifrån och ut. Införliva cayennepeppar i din kost så småningom kommer att ha någon effekt på din tå svamp. Börja med en liten och bygga upp, för att testa din tolerans. Om du väljer att använda det här alternativet tillsammans med de andra uppräknade bör din svamp klara upp mycket snabbare.

Peppar fotbad

Genom att blanda marken cayennepeppar med kokande vatten och låta det svalna, kan du göra en stor fotbad som gör det möjligt för peppar att arbeta direkt på svampen. Är en vätska, kommer den att suga in under tånaglar och nagelband för att behandla problemet. Blötläggning din drabbade tå en halvtimme två gånger om dagen bör leda till en avsevärd förbättring i cirka tre dagar.

peppar Paste

Blanda cayennepeppar med några droppar vinäger för att göra en tjock pasta. Tillämpa den direkt till det drabbade tå, packa det i runt nageln och under nageln. Linda tå i gasväv och lämna pastan på plats hela dagen. På natten tvätta tå och tillämpa färsk pasta och ren kompress. I ca 48 timmar din svamp bör nästan borta.