XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Saltvatten Fiske Fakta


Saltvatten fiske är ett populärt rekreations och kommersiell verksamhet. Det kan göras från en strand, en pir, off stenar eller från en vattenkärl såsom en roddbåt eller fartyg. Det är också vanligtvis kallas mete, en fiskemetod med användning av en fiskkrok (vinkel) fäst till en fiskelina och fiskespö.

Introduktion

Saltvatten fiske innebär fångst saltvattenfisk inklusive Randig bas- fisk, Bluefish, Makrill, Rainbow Nors och vinterflundra. De tekniker som används i att fånga vild havsfisk inkluderar handen insamling, fångst, nät och mete. Vissa salt fisk som fångas släpps tillbaka i vattnet när storleksbegränsningar eller lagar artskydd gäller, enligt New Hampshire fisk och vilt avdelning.

Historia

Fiske ursprungligen praktiseras som ett sätt att ge mat för att överleva, i likhet med jakt och samlande. Så tidigt som 2000 f.Kr., var egyptierna fiskar med spö, linje och netto, och i det fjärde århundradet före Kristus kineserna fiskade med en silkes linje, en nål krok och bambustång, med kokt ris som bete. Idag saltvatten fiske sker med hjälp av verktyg som inkluderar saltvatten fiske gaffs som är avsmalnande med aluminium handtag, halkfria grepp och trekantiga punkter; djupa nät med gummi mesh, en bred båge och dubbla väggar aluminiumhandtag och knivskarpa saltvatten fiske knivar.

Fakta

Enligt American Outdoor Adventure nätverkets USA fiske fakta, som av 2000 både insjöfiske och saltvatten fiske var den fjärde mest populära deltagande sport i landet. År 1996 den totala ekonomiska produktionen genereras av fisket var $ 108.500.000.000, med sportfiske står för mer än $ 3 miljarder federal inkomstskatt. Av de 507 miljoner sötvatten och saltvatten fisketurer tas i 1996, 25 procent av dem var ett sätt att tillbringa tid med familj och vänner, medan 33 procent var ett sätt att koppla av.

förordningar

Lagar och gränserna för saltvatten fiske regelbundet ändras för att förhindra en kollaps av fiskbestånden. rådfråga alltid lokala myndigheter för de lagar och regler som gäller i ditt område. Från och med 23 juni 2010, till exempel, fritids saltvatten fiskebestämmelser från utrikesdepartementet Miljö conservations New York sade att en person kan fiska efter vita hajar med spö och rulle, förutsatt att personen släpptes sådan fisk omedelbart med ett minimum av skada och att sådana fiskar kunde inte tas bort från vattnet.

överväganden

Enligt en studie som släpptes av professor Boris Worm i November 3, 2006 numret av "Science" tidningen kan saltvattenfisk vara utrotade av 2048 på grund av överfiske, föroreningar, förlust av livsmiljöer och klimatförändringar. Professor Worm och hans kollegor kallas för en hållbar fiskeförvaltning, kontroll av föroreningar, underhåll livsmiljö och skapandet av fler havsreserver för att förhindra att detta händer.