XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Camping nära Yorba Linda, Kalifornien

Orange County staden Yorba Linda stöder en hälsosam livsstil med sin golfbana och spår för vandrare, cyklister och ryttare. Attraktiv landskapsarkitektur, tillsammans med områdets milda södra Kalifornien vintrar och somrar, lockar invånare utomhus. I närheten av camping ge ytterligare rekreation för invånarna och dem som besöker området - många går till Yorba Linda för att se Nixon Library och födelseplats och Susanna Bixby Bryant Ranch Museum och Botaniska trädgården. De närmaste camping till Yorba Linda som rymmer tält utöver husvagnar, samtidigt som de ger ett bra urval av fritidsaktiviteter, sitta i en 35-minuters bilresa från Yorba Linda och är öppet året runt.

Camp and Play i Chino

Gå nordöst Prado Regional Park, i San Bernardino County park i Chino, att campa i ett klimat som liknar Yorba Linda. Somrarna är något varmare, i genomsnitt 92 grader Fahrenheit i augusti, jämfört med Yorba Linda 89. Ta med kängor eller mountainbike för 5 miles från spår kul, eller gå på en guidad ridtur. Softball, fotboll och volleyboll finns andra möjligheter. Svalka dig i en hyrd roddbåt eller trampbåt i ingen vaknar sjön. Barnen kan kyla i noll-djup vattenparken. En allmänt tillgänglig lekplats välkomnar barn i alla förmågor. För en avgift och med en California fiskekort, kasta för öring och havskatt. De 50 campingplatser har fullständig anslutning och rymma husvagnar och tält; varma duschar, toaletter, picknickbord och lägereld ringar ingår.

Frank G. Bonelli Park, San Dimas

Cirka 25 minuter norr om Yorba Linda, har San Dimas ett liknande klimat. Frank G. Bonelli Park, Los County Regional Park, sprawls över nästan 2000 tunnland, inklusive 250-tunnland Puddingstone Reservoir. Vindsurfing, segling och vattenskidor är bland aktiviteter året runt. Simma stranden, med en livräddare, är öppen på sommaren, men kolla på hemsidan för schemat. Raging Waters äventyrsbad, även säsongs, sitter intill vid kanten av parken. Med en Kalifornien fiskelicens, dela privilegier med fiskgjuse. Vandra, cykla eller gå med i en ridtur på stigar som trafikerar kullar du delar med salvia och bomullssvanskaniner. Bygg en lägereld bredvid ditt tält eller RV på East Shores RV Park på en av sina 500-plus platser, som omfattar fullständig anslutning. För LA-mässan i september campare boka ett år i förväg. Varma duschar, toaletter, volleyboll och pooler ingår. Ovanför East Shores på en sluttning, kan du föryngra på Puddingstone badtunnor utväg.

O'Neill Regional Park i Trabuco Canyon

I Orange County Trabuco Canyon, O'Neill Regional Park, sitter 35 minuter söder om Yorba Linda och erbjuder något svalare temperaturer, som sträcker sig från 68 grader på vintern till 80 på sommaren. Vandrare, cyklister och ryttare delar 23 miles av stigar som Honeycomb Trabuco och Live Oak raviner. Campingplatser vila i skuggan av sykomor och ek vid botten av kanjonen. Salvia, skrubba ek och berg mahogny filt sluttningar. Rangers erbjuder guidade vandringar och lägereld program. Tolknings centrum visar flora och fauna. Ta med barnen till den stora gräsfältet för en racketsporter eller leka med Rover. Den 79-platsen Campingen har både RV och tältplatser, en fyllning och dumpa station, duschar och toaletter. På kvällen, bygga en lägereld i ringen på din webbplats.

Nära havet i Laguna Beach

På Orange Coast, 30 minuter från Yorba Linda, land och hav aktiviteter väntar på El Moro Campground at Crystal Cove State Park i Laguna Beach. Under kristallklara och turkost vatten, dykare utforska undervattenspark. Du kan också tide-poolen, snorkel, simma och surfa. Runt klippiga uddar av 3 mil Moro Beach, är andra vikar nås från Pacific Coast Highway. Tält och RV camping pinnar på bluffar med utsikt över havet och motorvägen. Bakom Moro Campground, 2.400 tunnland vildmark med dussintals spår lockar vandrare, ryttare - Ingen häst uthyrning men - och cyklister berg. El Moro Campground har 58 platser med separata områden för husvagnar och tält. Primitiva camping finns också i kanjoner. Medeltemperaturen 68 grader på vintern till 80 på sommaren, med vattentemperaturer når cirka 70 på sommaren.