XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Best Midja Trimning övning utan någon utrustning

Du är inte ensam om att vilja att trimma din midja. Det är särskilt viktigt att hålla midjan smal och trimma eftersom visceralt fett, det fett som finns djupt inom din mage, är särskilt skadligt för hälsan. Lyckligtvis kan smal din midja utan dyra gymutrustning eller infomercial buken motion prylar dig. Det viktiga är att bygga styrka i din kärna och smälta bort kroppsfett med rätt aeroba övningar.

Steady-State Jogging

Best Midja Trimning övning utan någon utrustning

Den försökte och sant metod att använda steady-state motion för att bränna fett fungerar, även om det kan ta längre tid än andra strategier. Steady-state träning på måttlig intensitet under en lång tid blir kroppens ämnesomsättning i den så kallade fettförbränningszonen, som bränner den högsta andelen av fettkalorier för energi. Fettförbränningszonen inträffar när pulsen är mellan 55 till 65 procent av din maximala hjärtfrekvens eller MHR. Din MHR är din ålder subtraheras från 220.

Även i stort sett vem som helst, oavsett ålder eller kondition, kan göra steady-state motion, är nackdelen att varje träningspass är ganska lång - helst cirka 60 minuter per träningspass. Om lederna inte kan hantera jogging, kan du göra en lägre effekt alternativ, som att gå i rask takt, inlines eller skonsamma aerobics.

SITTA

Best Midja Trimning övning utan någon utrustning

Sprint intervallträning, eller SIT tar aerob träning till nästa nivå. Det innebär omväxlande korta spurter med korta viloperioder. Det är en relativt kort träningspass, men det är mycket intensiv. Värm upp med några promenader eller lätt jogging i ungefär fem minuter och följa med lite ljus stretching. Nästa, sprint i 15 sekunder och ta en 45-sekunders vila - helt enkelt vila eller gå långsamt att återhämta sig. Efter viloperioden, sprint igen i 15 sekunder och vila igen i 45 sekunder. Fortsätta detta mönster för totalt 10 gånger. Glöm inte att kyla ner och stretch för fem minuter när du är klar. Högintensiv intervallträning som detta kommer att bidra till att minska buken och underhudsfett. Dessutom, genom att göra SIT, kommer du fortsätta att bränna kroppsfett efter träningen är klar.

Magträning på rätt sätt

Best Midja Trimning övning utan någon utrustning

Gör hundratals grundläggande crunches varje dag kommer inte att bränna magen fett och ger dig en smalare midja. Emellertid kan en buken träning bestående av omvända crunches, vertikala ben crunches och cykeln manövern hjälpa tonen och stärka abs för en smidigare utseende som kommer att bli mer uppenbara efter fettförbränning. Peter Francis, PhD, av biomekanik Lab vid San Diego State University rankas dessa övningar som tre av de mest effektiva för att stimulera muskelvävnaden i buken.

För det här träningspasset, gör var och en av dessa övningar 10 gånger i följd utan att ta någon vila mellan. Efteråt, vila i cirka 90 sekunder, och upprepa samma cykel. Gör totalt fyra cykler. Vila minst en dag i mellan pass att ge tid för muskelåterhämtning.

Tips för framgång

Best Midja Trimning övning utan någon utrustning

Du behöver definitivt inte gymutrustning att trimma din midja, men det finns flera nycklar till framgång. Utmana dig själv. Om du inte sätta i arbete och verkligen skjuta dig själv att komma i form, kommer det förmodligen aldrig att hända. Fokus på teknik. När du gör en buken träning, använder långsamma och kontrollerade rörelser - känna din abs fungerar. Använd sort. Gör inte samma träningspass dag efter dag. Din kropp kommer att anpassa sig till samma övning, vilket kan leda till fitness platåer. För att undvika detta problem, gör en annan träning varje dag i veckan. Till exempel gör en SIT träningspass på måndag, en buken träning på onsdag och en 60-minuters joggingtur på fredag. växla sedan order följande vecka. Följ dessa steg och räknar med att börja förlora fett inom bara tre till sex veckor.