XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man kan bli av med akne på armarna

Akne kan inträffa var som helst på kroppen. När akne visas på armarna, kan det leda till att huden känns sträv och ojämnt textur. Huden på armarna kan skadas om kläder gnuggar ständigt mot akne. Du kan behandla akne på armarna med en rutin som innebär städning, medicinering och återfuktande på en regelbunden basis. Armen akne kan försvinna helt och armarna kan återgå till sin ursprungliga släta tillstånd.

Steg 1

Hur man kan bli av med akne på armarna

Rengör akne på armarna med en mild tvål framtagen för känslig hud. Blöt armarna med vatten och tvåla in händerna med en känslig hud tvål. Sprid lödder på armarna, som täcker hela området som påverkas av akne. Skölj av huden väl. Upprepa två gånger per dag.

Steg 2

Hur man kan bli av med akne på armarna

Medicinera akne på armarna med hjälp av en låg koncentration bensoylperoxid grädde. Pressa ut en dime -stora mängd av 2,5 procent bensoylperoxid grädde och fördela det jämnt på båda händerna. Applicera krämen till de drabbade områdena i armarna. Fortsätt att jämna ut krämen på armarna tills den har helt absorberas av huden. Upprepa två gånger per dag.

steg 3

Hur man kan bli av med akne på armarna

Fukta arm akne med användning av en oljefri fuktande lotion. Pressa en kvarts storlek mängd av en oljefri fuktgivande lotion i fingrarna, distribuera den jämnt mellan händerna. Applicera lotion till det drabbade området av armarna. Upprepa två gånger per dag.

Saker du behöver

  • Känslig hud tvål
  • 2,5 procent bensoylperoxid grädde
  • Oljefri fuktgivande lotion