XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

100 kalori snacks Lista


En kost som hjälper dig att gå ner i vikt måste minska ditt kaloriintag och / eller öka mängden kalorier du bränner. Detta betyder inte att man måste svälta sig själv mellan måltiderna. Du kan äta hälsosamma och goda snacks som kommer att komplettera, inte skada, din kost. Enligt WebMD författaren Colette Bouchez kan snacks med så få som 100 kalorier hålla din aptit i schack när de har en balans av protein, fibrer, fett och kolhydrater. Din egen personliga lista över 100 kalori snacks är ett utmärkt verktyg för att lägga till din diet plan.

Sötsaker

Om du har en söt tand, behöver du inte att helt eliminera godis från din stash av snacks. Choklad, såsom fem Ghirardelli Mjölkchoklad droppar, två Mrs Fields Dekadent choklad, eller fyra Anderna Bars kan tillfredsställa din choklad craving.

Du kan också göra Jello, med två paket med jello mix och tre koppar vatten. Chill tills det tjocknar. Låt inte Jello set. Därefter till 1/3 kopp vispgrädde i Jello tills den har en souffle konsistens. Detta kommer att ge dig sex portioner.

Ett uns av hårt godis eller jelly beans fungerar också som en annan söt, 100-kalori mellanmål.

Frukt och grönsaker

Frukt kan ersätta godis om du har en söt tand. En bit av frukt är vanligen mindre än 100 kalorier och innehåller bara mängden socker för att tillfredsställa ett sug efter sötsaker utan att lägga för mycket socker till din diet. Hälften av en liten avokado, en medelstor banan, halv kopp sötad äppelmos, eller en halv av en cantaloupemelon är alla frukt mellanmål med 100 kalorier.

En liten bakad sötpotatis, en stor stjälk selleri med en matsked chunky jordnötssmör, eller en kopp av bakad ekollon eller squashen är alla exempel på läckra grönsaker som du kan snacks på att hjälpa din hälsosam diet.

Mejeri

Mejeriprodukter gör också läckra 100-kalori snacks. Om du gillar småäta under värmen på dagen, kylning snacks såsom en tredjedel av en kopp isglass eller 3 fluid ounces av fettfri vaniljglass kan vara perfekt för dig. Fyra till sex uns av no-fett eller mager yoghurt är en annan mejeri mellanmål alternativ, liksom ett uns av Bleu ost.

Kött, ägg och nötter

Du kan få massor av protein genom att småäta på kött, ägg och nötter. En äggröra blandat med en matsked lättmjölk är ett fantastiskt lågt kaloriinnehåll mellanmål före eller efter frukost. Tio cashewnötter eller 10 mandlar är 100-kalori snacks du kan passa i handflatan. En kyckling eller en kalkon Frankfurter, eller 2 uns av magert rostbiff är ännu ytterligare två val du kan lägga till din 100-kalori snacks listan.