XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Det finns många orsaker till barnallergier, från husdjur till jordnötter, är barn ofta utsätts för miljörisker som kan orsaka kliande ögon, rinnande näsa, nysningar, väsande andning och värre. När du upptäcker den troliga orsaken till ditt barns allergier, kommer det att bli mycket lättare att minimera sin exponering mot den skyldige och hantera det på ett effektivt sätt.

Husdjur

Familjens husdjur, speciellt katter, kan utlösa barn allergier på grund av ilska. Ilska, eller död hud, frigörs när djuren slickar sig och allergener i den torkade saliv blir luftburna, vilket orsakar problem för många barn och vuxna. Om möjligt bör husdjur tillbringar större delen av sin tid utomhus och förbjudas från en allergisk barns sovrum eller lekplatser. Husdjur bör badas en gång i veckan för att begränsa allergener. Om alla försiktighetsåtgärder och ett barn fortfarande lider av svår allergi, kan PET behöva flytta till ett nytt hem.

Dammkvalster

Dammkvalster är mikroskopiska insekter som trivs i dammiga miljöer. Barn är ofta allergiska mot spillning dammkvalster, som kan hittas på kuddar, möbler, draperier, mattor och stoppade djur. Håll dammkvalster i schack genom att använda vinyl täcker för sängkläder och kuddar, tvätta sängkläder, kasta mattor och gardiner ofta i mycket varmt vatten och använd allergen fånga dammsugarpåsar. Undvik att använda vånings och himmelssängar, som också lockar dammkvalster.

Forma

Mögel allergier uppstår när en miljö med hög fuktighet kan mögel att växa. Att hjälpa avvärja allergier bidrog att forma, mäta luftfuktigheten och köpa en avfuktare att använda dagligen. Låt frisk luft cirkulera i rum genom att öppna fönster eller med hjälp av fläktar. Form slåss kommersiella produkter, samt skur fuktiga områden med en kombination av blekmedel och vatten för att avskräcka svampar bildas, kan också effektivt bekämpa mögelproblem i hemmet.