XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Jämförbar Tillägg till Natren Friska Trinity

Enligt Världshälsoorganisationen, är probiotika levande organismer som kan ge hälsosamma fördelar för dem som konsumerar dem. Natren, som ligger i Westlake Village, Kalifornien, tillverkar Friska Trinity, som är en av de många exempel på en probiotisk tillägg. Ett jämförbart alternativ till Natren Friska Trinity är NSI Probiotiska. Men eftersom dessa tillskott inte utvärderats av Food and Drug Administration (FDA), kontakta din läkare innan du använder.

Fungera

Natren Friska Trinity är en probiotisk tillägg som innehåller 30 miljarder kolonibildande enheter av bakterier. Dessa bakterier tros förbättra immunsystemets funktion och stöd i matsmältningen, enligt tillverkarens hemsida. Genom att förbättra matsmältningen, näringsämnen lätt absorberas av kroppen och en naturlig kolon rensningen sker. NSI Probiotiska är också utformad för att stödja ett starkt immunförsvar och samtidigt främja matsmältningen.

Funktioner

Natren Friska Trinity och NSI Probiotiska innehåller liknande ingredienser. En kapsel hälsosam Trinity innehåller 30 miljarder kolonibildande enheter av probiotika, inklusive 5 miljarder av Lactobacillus acidophilus och Lactobacillus bulgaricus och 20 miljarder Bifidobacterium bifidum. NSI, enligt tillverkarens hemsida, innehåller en liknande mängd kolonibildande enheter med 35 miljarder per två-kapsel servering. Endast tre andra ingredienser tillsätts till friska Trinity (solrosolja, gelatin och blandade tokoferoler) medan NSI innehåller nio ytterligare ingredienser.

fördelar

Den Natren hemsida förklarar att friska Trinity är naturligt mejeri-fri. NSI, å andra sidan, kan innehålla spårmängder av mjölkproteiner som ett resultat av jäsningsprocessen. NSI är dock fri från titandioxid och är lämplig för vegetarianer, enligt sin webbplats. Både Friska Trinity och NSI är testade för att uppfylla FDA-standard för identitet, renhet och sammansättning laboratorium; emellertid, har FDA inte utvärderat dessa tester.

Storlek

Storlek och pris varierar något mellan friska Trinity och NSI. Friska Trinity har en portion av en kapsel, medan portion av NSI är två kapslar. Från och med 2010, en 90-kapsel flaska hälsosam Trinity säljer för $ 150, och 120 NSI kapslar kan köpas för runt $ 30. Båda produkterna rekommenderar en portion tas dagligen eller enligt anvisningar från en läkare.

överväganden

Det första övervägandet innan någon probiotiska kosttillskott är att kontakta din personliga läkare. Gravida kvinnor, diabetiker, diabetesmedel eller personer med vissa medicinska tillstånd kanske inte kan ta Friska Trinity eller NSI. Efter att ha öppnat en probiotiska tillskott, förvara produkten i kylskåp så bakterierna överleva. Hålla produkten i en mörk flaska