XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Det värsta Hjärtigensättning Foods

Den mat du äter har en mer viktig uppgift att göra än att stimulera dina smaklökar och föra ett leende till ditt ansikte. Mat spelar en viktig roll i hur väl du åldras, din förmåga att undvika sjukdom och din återhämtning från sjukdom eller infektion. Näringsämnena i maten färdas genom kroppen, levererar energi till hjärnan, hjärtat, celler och vävnader. Mat kan också öka risken för åderförkalkning, en uppbyggnad av artär-igensättning plack.

Rött kött

En studie som publicerades i "Journal of Nutrition" under 2012 rapporterade ett samband mellan zink och heme järn som finns i rött kött till metabolt syndrom och hjärtsjukdomar. Forskarna fann ingen liknande anslutning till dessa sjukdomar som förknippas med samma näringsämnen som finns i andra livsmedel källor. Baserat på deras iakttagelser, forskarna fastställt samspelet mellan dessa näringsämnen med andra komponenter som finns i rött kött höjer risken för metabolt syndrom och hjärtsjukdomar. Studien, som omfattade 6,814 vuxna 45 till 84 år, började i 2000 och avslutades 2010.

charkuteriprodukter

När det gäller hjärtsjukdomar, charkuteriprodukter orsakar mycket mer skada än rött kött, enligt en granskning redovisas i en 2010 frågan om "Cirkulation". Forskarna tittade på 20 studier som inkluderade mer än 1 miljon deltagare och bestämda konserveringsmedel i charkuteriprodukter, såsom natrium och nitrater, främja förstyvning av artärer och ökar risken för hjärtsjukdomar och åderförkalkning med ca 42-44 procent med daglig konsumtion. Charkuteriprodukter inkluderar bacon, salami, korv, korv, lunch kött och alla botas, rökt eller saltade kött.

Äggulor

Om du är i riskzonen för hjärt-kärlsjukdom och äter mer än två ägg per vecka, kan du öka risken för tilltäppta artärer, enligt en studie som publicerades i juli 2012 i "Atherosclerosis." Det rapporteras att risken ökar för diabetiker och rökare. Forskarna anger att även tidigare studier inte hittar ett konkret samband mellan kolesterol i ägg och kranskärlssjukdom, gjorde dessa studier inte hänsyn till antalet dödsfall till följd av hjärtsjukdom, som fördubblades bland deltagarna som blev diabetiker vid uppföljning. Äldre studier utelämnas också den ökade risken för hjärtsjukdom hos deltagare med befintlig diabetes. Forskarna råda någon i riskzonen för hjärtsjukdomar för att begränsa konsumtionen av äggulor.

Bakade behandlar, färdigförpackade livsmedel och Margarin

Dietary transfetter spelar en viktig roll i hjärtsjukdomar, särskilt åderförkalkning, enligt en rapport som publicerades i juli 2012 frågan om "Molecular Nutrition och matforskning." Ta en ordentlig titt på näring fakta etiketten på paketet av cookies innan du kastar den i din varukorg. Stekt mat och många bakverk, såsom kakor, innehåller transfetter och höga nivåer av mättade fetter. Cookies kan innehålla så mycket som 3,5 gram transfett per portion, medan fryst pizza kan ha upp till 5 gram transfett. Margarin, popcorn och andra snacks och färdigpackat kan också innehålla transfetter. Om maten inte kommer direkt från naturen, såsom frukt och grönsaker, läsa etiketterna.