XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

De flesta städer har ungdomar fotbollsligorna i antingen sommaren eller hösten (eller båda). Ett sätt du kan engagera sig med en sådan ligan är genom att registrera dig för att vara en domare i ligan. På så vis kan du ge din grupp och kan även vara början på en ny karriär. Registrerar dig för att vara en ungdomsförbund fotbollsdomare är ganska lätt och du kan oftast börja tjänstgör spel inom några veckor.

Instruktioner

1 Vet de grundläggande reglerna för fotboll. Du behöver inte känna varje särskild regel för ungdomsfotbollsligan innan du blir en domare i den ligan. Du ska veta, men hur poäng ackumuleras i en fotbollsmatch innan du försöker bli en domare i en ungdom fotbollsligan.

2 Se till att du är i tillräckligt bra kardiovaskulär form för att vara en ungdomsförbund fotbollsdomare. En ungdom fotbollsligan förmodligen inte kommer att spela spel på en 100-gård sätter men du kommer fortfarande att vara på fötterna och kör under en lång tid. Vissa ungdoms ligor kräva ännu domare att arbeta mer än ett spel på en helg.

3 Kontakta ungdom fotbollsligan om din önskan att vara en domare. Du måste ställa in ett möte med en av ligans organisatörer innan du ens kan börja nödvändig utbildning.

4 Fyll den form som krävs för en säkerhetsprövning. Detta är standard när man gör att engagera med någon ungdomsidrott ligan. Du kanske eller inte fingeravtryck också.

5 Delta i minst en dag av ungdomsligafotboll. De flesta ligor faktiskt kommer att kräva detta så att du kan få en känsla för de regler och tempo i ligan. Detta ger dig också möjlighet att prata med andra tjänstemän i ligan och få några råd om att vara en domare i den ligan.

6 Läs igenom den officiella regelboken av ungdomsfotbollsligan. Olika ungdom fotbollsligorna kommer att ha olika policy för påföljder, ersättningar och förändringar i ägodelar.

7 Pass nödvändiga prov. Vissa fotbollsligorna kommer att be att du fylla i en flervalsfrågor testet. Detta test kommer sannolikt inte innehåller mer än 50 frågor och alla svar kommer att ligga i regelboken. Du kommer att behöva tala med ligan tjänstemän att veta exakt hur många frågor du måste svara korrekt för att klara provet.

Tips

  • Du kommer att behöva tala med ligan tjänstemän om att få en visselpipa och en enhetlig. Vissa ligor kommer att ge dessa objekt till dig, medan andra kommer att få dig att betala för dem.
  • Inte alla ungdomar fotbollsligorna kommer att betala dig för dina tjänster.