XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Slippery Elm & amp; Viktminskning

Den hala alm, ett träd hemma i Nordamerika, har gett naturläkemedel för en rad olika krämpor eftersom indianerna upptäckte sina medicinska egenskaper, innan de första europeiska bosättarna landat i Amerika. På senare tid har hala alm vunnit popularitet som en viktminskning tillägg. Tyvärr har inga vetenskapliga studier visat viktminskning nytta av denna ört. Kontakta din läkare innan du tar hala alm för något ändamål.

Fungera

De flesta av de medicinska egenskaper av hala alm resultera från effekterna av algblomningen, en tjock, klibbig substans som produceras av trädet. Mucilago kan hjälpa lindra irritation eller inflammation, mjuknar härdade delar av huden och lugnar hosta. Vanliga användningsområden för hala alm hosta, halsont, gastroesophogeal refluxsjukdom, ulcerös kolit, Crohns sjukdom, diarré och yttre sår såsom brännskador, psoriasis och bölder, enligt University of Maryland Medical Center.

För viktminskning

Den exakta orsaken hala alm kan hjälpa till med viktminskning är fortfarande ett mysterium. Det har potential att binda till substanser i tarmarna att kroppen inte behöver, såsom mättade fettsyror, transfettsyror och överskott av socker, och kan förhindra eller bromsa deras upptag i kroppen, förklarar Stella Metsovas, en klinisk Nutritionist i Laguna Beach, Kalifornien, som är "mycket tveksam till att rekommendera denna ört som ett botemedel alla fix för viktminskning. Te gjort av hala alm kan bidra till att upprätthålla din näringsstatus samtidigt på en mycket lågt kaloriintag, förklarar Stephan Dorlandt, en klinisk näringsfysiolog och VD för L & S Natural Inc i Los Angeles, Kalifornien. Han fortsätter med att förklara att hala alm kan också ha en urindrivande effekt som kan hjälpa dig att eliminera överflödigt vatten vikt.

Dosering

Den pulverformiga inre barken av den hala alm kommer i form av kapslar, tinkturer, tabletter, pulver och pastiller. Traditionella användningsområden för hala alm kräver att ta 800 mg till 1000 mg i en kapselform tre till fyra gånger per dag, enligt University of Michigan Health System. Dorlandt råder göra en te genom att koka en blandning av en matsked av pulveriserad hala alm och en kopp kokande vatten i 30 minuter. Han säger: "om du gör te en liter i taget, kan du dricka det när du är törstig utan att behöva gå igenom processen att göra mer." Teet kommer att vara något tjock, som den hos grädde soppa.

försiktighetsåtgärder

Var försiktig när du tar hala alm med någon annan medicin eller supplement. Det finns ingen känd interaktion mellan hala alm och andra mediciner, Dr Kimberly Wilson, en Naturopath för Innovations Wellness Center i Plano, Texas, råder patienter att inte ta några andra mediciner två timmar före eller efter intag hala alm, eftersom örten kan bromsa absorptionshastigheten av läkemedel och minska deras effektivitet.

överväganden

Dorlandt råder inte enbart förlita sig på hala alm för din viktminskning lösning. Kombinera detta ört med en näringsrik, reducerat kaloriintag och regelbunden motion. Denna kombination gör att du kan anpassa nya livsstilsvanor och hålla vikten av även efter att du slutar ta hala alm.