XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Staph Utslag på nyfödda

Det kan vara förvirrande att se vad som kan se ut som en infektion på ditt barns hud. Nyfödda är benägna att en mängd olika utslag, men Staph sig inte orsakar utslag. Staph är vanliga bakterier som täcker ytan av kroppen. Det viktiga är att skydda den känsliga huden på ett spädbarn från infektion medan det går igenom normala förändringar. Om du är orolig för ett utslag, om ditt barn utvecklar varfyllda lesioner eller börjar löpa feber, ring din barnläkare.

Stafylokock

Staph infektioner blir mer av ett problem på grund av antibiotikaresistens, enligt MayoClinic.com. Staph är en bakterie som de flesta människor bär på sina kroppar. Hud erbjuder ett lager av skydd mot systemisk infektion, men när huden utvecklar en öppning, kan bakterierna komma in i blodomloppet. Nyfödda tenderar att få utslag som inte har något att göra med Staph. Till exempel kan dregla irritera huden och orsaka hudutslag. Väl hand om din nyfödda hud och behandling av utslag kan eliminera de flesta av farorna med infektion.

gemensamma Utslag

Acne är ett mindre problem för nyfödda och bara en av ett antal utslag som kan uppstå. Cirka 30 procent av alla nyfödda har acne, konstaterar Seattle Barnsjukhus. En nyfödd ansikte kan utveckla små knölar utseendet liknar finnar kallas milier. Detta är inte ett tecken på infektion, men en ansamling av keratin under huden. Många vanliga utslag beror på huden förändras och mognar, men utslag är en möjlighet för barnet att utveckla en staphinfektion. Det är viktigt att du tittar på utslag på tecken på problem.

Symtom på Staph

Staph ger några uppenbara ledtrådar som hjälper dig att identifiera en infektion. Feber är ett tecken på ett problem. En nyfödd som utvecklar en feber bör undersökas av en vårdgivare. Rött, inflammerad hud är ett symptom på infektion. Leta efter röda strimmor som utstrålar ifrån utslag platsen också. Dränering är onormalt för nyfödda utslag och en indikator på infektion. Om ditt barn drar sig undan när du rör nära utslag, kan detta tyda på en öm område som kan vara smittade.

expert Insight

I slutändan bör föräldrarna följa sina instinkter när det gäller hälsan hos ett nyfött barn. Ingen vet ditt barn som du gör. Staph infektioner kan komma med ödesdigra konsekvenser. När Staph kommer in i blodomloppet i kan skada organ och med vara livshotande. Om du är osäker, se din barnläkare. Detta kommer att hjälpa till att hålla ditt barn säkert och underlätta ditt sinne, liksom. Tala med din läkare om olika sätt att behandla mindre hudirritation och bidrar till att förhindra staphinfektion.