XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Att ha en urinvägsinfektion är inte bara obehagligt. Det kan också vara mycket smärtsamt och gör du sätta ditt liv på is tills du får symtom under kontroll. Med detta sagt, vissa människor är misstänksamma att använda antibiotika på grund av risken för att bygga upp en tolerans mot dem, vilket gör kanske mer komplicerade infektioner svårare att behandla senare. Naturliga behandlingar, som citronsaft, sedan spelar in.

Definition

En blåsa infektion är en typ av urinvägsinfektion som uppstår när bakterier bosätter sig i urinblåsan. Denna bakterie är oftast E. coli och kommer in i kroppen genom urinröret, antingen från dålig hygien, brist på vattenintag eller samlag. Kvinnor är mycket mer benägna att utveckla dessa infektioner än män på grund av den relativa kortare längd urinröret. Vanliga symtom är smärtsam urinering, grumlig eller illaluktande urin och tryck i nedre delen av buken.

Hälsofördelar citronsaft

Citronsaft är känt för att ha många hälsofördelar. Det kan användas som en ansiktsrengöring och ett system rengörings. Det fungerar att spola gifter ur kroppen och hjälper kroppen köras med topprestanda. Intag av citronsaft utspädd med lite varmt vatten kan hjälpa till att lindra magbesvär som illamående och förstoppning. Det hjälper också minska mängden slem du producerar. En kvalitet dos av C-vitamin hjälper till att öka ditt immunförsvar och bekämpar en infektion också.

Citronsaft och urinblåsan

Citronsaft har en särskilt positiv effekt på urinblåsan. Eftersom det är ett diuretikum, uppmuntrar blåsan att utvisa mer urin oftare, vilket ökar sannolikheten att bakterier kommer att tvingas ut ur kroppen. Tidskrävande utspädd citronsaft kan spola gifter ur kroppen, bidra till att undanröja bakterier från urinblåsan och eliminera infektioner i urinblåsan.

Citronsaft UTI behandling

Citronsaft är en effektiv UTI behandling och är ganska enkel att införliva i ditt dagliga liv. Helt enkelt pressa saften av en halv av en citron i en kopp varmt vatten. Dricka detta varje morgon och du uppmuntra din kropp att utvisa toxiner och bakterier. Införliva citronsaft i din kost under dagen är till hjälp och i salladsdressing.

Söker medicinsk rådgivning

Även om citronsaft fungerar bra för att spola bakterier från urinblåsan, betyder inte alltid döda alla bakterier. Om symtomen kvarstår eller förvärras, bör du söka läkare omedelbart. Tecken på en allvarlig infektion som kan ha spridit sig till njurarna är blod i urinen, feber, frossa, illamående, kräkningar eller flanksmärta.