XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Fitness First är en hälsoklubb med många platser över hela världen, inklusive Australien. Medlemmarna är skyldiga att underteckna ett ettårskontrakt. För att avbryta ditt medlemskap, måste du fylla i ett kontrakt annullering formulär och vrid den till en kundtjänst Manager. Du kan inte avbryta ditt kontrakt om du inte gör det inom sju dagar att registrera dig, har du blivit diagnostiserad med en långvarig sjukdom, eller om du flyttar till en plats som inte har en Fitness First plats inom 30 kilometer.

Instruktioner

1 Skaffa en annullering form från en Fitness First plats. Dessa blanketter finns på den främre räknaren.

2 Fyll i formuläret fullständigt, inklusive all begärd information. Du kan begära ett möte med en kundtjänst Manager om du behöver hjälp att fylla i pappersarbete.

3 Lämna in blanketten till kundtjänst Manager om de hjälpte dig. Annars skicka den till kundtjänst Manager på gymmet där du registrerade dig via e-post, fax eller post. Du kan få nummer och adresser genom att be vid receptionen eller ringa huvudkontoret på 1300 55 77 99.

4 Vänta en uppföljande telefonsamtal från din kundtjänst Manager. De kommer att ringa så att du vet om du uppfyller kraven för en avbokning och diskutera dina alternativ.