XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kommer du att förlora vikt från springer på ett löpband för två timmar per dag?

När målet är att förlora vikt, med hjälp av ett löpband är ett effektivt sätt att bränna extra kalorier. Men är konditionsträning ensam inte det mest effektiva sättet att kasta pounds. Även springer på ett löpband under två timmar per dag kommer att hjälpa dig gå ner i vikt, är det viktigare att balansera hjärt och styrka byggande övningar tillsammans med en hälsosam diet.

Viktminskning recept

Ett pund motsvarar 3500 kalorier. En grundläggande viktminskning planen ingår att skära 500 kalorier från varje dag, sju dagar i veckan. Detta ger upp till 3500 kalorier förlorade, eller ett pund ner. Springer på ett löpband under två timmar i en takt av 6 miles per timme - en 10-minuters mil - bränner cirka 1080 kalorier för en 130 pund kvinna. Även om detta är långt bortom ditt mål, är det inte ett realistiskt eller hälsosamt aspiration. Istället balansera din dagliga 500 med kost och motion. Till exempel, genom att helt enkelt skära 230 kalorier från din kost och med 30 minuter på löpbandet i samma takt, du kommer att effektivt bränna 500 kalorier.

konsekvent Cardio

Konditionsträning innehåller alla rörelser som ökar din puls. Det stöd i viktminskning genom att bränna kalorier och bygger uthållighet så att du har möjlighet att vara aktiva under längre tidsperioder. Verksamheten omfattar inte bara köra utan också cykling, dans, simning, vandring, skridskoåkning och de flesta sporter. American Heart Association rekommenderar minst 30 minuters aerob träning fem dagar per vecka.

Styrketräning

Styrketräning i form av att lyfta vikter är oerhört viktigt i kampen mot fettet. Högintensiv tyngdlyftning ökar ämnesomsättningen med 20 procent och eftersom muskler bränner ungefär tre gånger mer kalorier än fett, kommer du att bränna extra kalorier även timmar efter träningen. Styrketräning är speciellt effektivt mot envisa problemområden. Även om du inte kan tekniskt plats minska fett förlust, som lyfta vikter förlorar mer djup magen fett än de som bara göra hjärt. Genom styrketräning tre dagar per vecka, kommer du att uppnå märkbara resultat.

Bygga en bättre kost

Det är fullt möjligt att förstöra ett hårt träningspass med dålig diet vanor. Enligt National Heart, Lung and Blood Institute, en hälsosam kost plan betonar frukt, grönsaker, fullkorn och fettfri eller fettsnål mjölkprodukter; inkluderar magert kött, fågel, fisk, bönor och nötter; och är låg halt av mättat fett, transfetter, kolesterol, salt och tillsatt socker. Det är också viktigt att kontrollera dina portionsstorlekar. Detta kommer inte bara hjälpa skulptera en smalare kropp, men det kommer också att minska risken för hjärtsjukdomar och andra sjukdomstillstånd.