XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man använder natriumbikarbonat för att alkalize din kropp

PH-värdet är en kemisk klassificeringssystem används för att mäta surhetsgraden i en lösning. I den mänskliga kroppen, är pH-balans störs av huvudsakligen dålig diet och, när de lämnas okontrollerade, höga nivåer av syra i kroppen kan leda till de flesta degenerativa sjukdomar. Hålla kroppens pH-nivåer balanserade kan göras genom att förbättra kosten, konsumerar mer frukt och grönsaker inklusive mörka bladgrönsaker, men den kan också åstadkommas med intag av natriumvätekarbonat. Natriumbikarbonat, även känd som bakpulver, är en naturlig antacida och en billig, men ändå effektiv, sätt att balansera pH-nivåer i kroppen.

Steg 1

Köp destillerat vatten och bakpulver från en hälsokostaffär. Detta kommer att se till att det inte finns några oönskade kemikalier i produkterna. Detta skulle vara perfekt, men inte obligatoriskt. Om en organisk eller naturlig mat butik inte kan nås eller är för dyrt, prova en betrodd varumärke natriumbikarbonat finns på din livsmedelsbutik.

Steg 2

Blanda 1/4 tsk. bakpulver med ett glas vatten. Drick det på fastande mage en gång om dagen, helst på morgonen. Detta kan behöva göras för ett par dagar innan en pH-balans uppnås.

steg 3

Köp en pH-test kit från en hälsokostaffär eller apotek och testa pH-nivåer i kroppen. Olika testutrustningar kan ha olika instruktioner, så läs etiketten riktningar. I grund och botten, kit fungerar genom att tillämpa saliv eller urin till ett avgörande band som ändrar färg. Skuggan jämförs sedan med en färgkarta som medföljer satsen. Om testet visar alltför mycket syra, försöka ta bikarbonat och vatten lösning på att vakna och innan sängen. Efter ett par dagar, bör pH-nivåer i kroppen plana ut.

Saker du behöver

  • pH testkit