XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vad är några klass & Office Farliga?


Att arbeta med brännbart material är inte den enda faran möter i klassrum eller kontor i dag. Reglerande uppmärksamhet har kallats till klassrum och kontor över hela världen på grund av den yttersta änden av arbetsplatsen fara som kol gruvolyckor. Nyligen genomförda studier visar bedömningar arbete är viktiga för klassrum och kontor med fem eller fler anställda. Oavsett om det är ett virus som går runt i klassrummet eller underlåtenhet att skydda vid sanering av spill, finns det flera potentiella risker som lurar i klassrummet och kontor idag.

Smittsam sjukdom

Influensa sprids genom klassrum och kontor varje år. Det finns flera åtgärder för att hålla sig frisk under de kalla vintermånaderna. Lära eleverna att täcka sin näsa och mun med en vävnad när de hostar eller nyser, och kasta vävnaden i papperskorgen efteråt. Tvätta händerna ofta med tvål och vatten. Om det inte finns ingen sjunker i klassen eller på kontoret, ger nonalcohol antibakteriella handgel.

Försök att undvika nära kontakt med sjuka människor. Detta innebär att skicka studenter och anställda hem om de är sjuka eller låta dem veta att undvika att komma in om de har influensa eller förkylningssymptom. "Om du är sjuk med influensaliknande sjukdom, CDC [Centers for Disease Control and Prevention] rekommenderar att du stanna hemma i minst 24 timmar efter din feber är borta förutom att få medicinsk vård eller andra förnödenheter. Din feber bör vara gått utan användning av en febernedsättande medicin. "

Brand eller kemiska farliga

Kemikalier är inte bara för rengöring. Vissa skolor och kontor ligger nära kemisk fabriker och däcktillverkare som kan vara benägna att explosioner eller brand. Utöver att ha en första hjälpen-kit i klassrummet eller på kontoret, har ett förfarande evakuering. Staka ut vägen till mötet plats och efter det att alla kan se. Förbered dig på att evakuera, skydd på plats, och kontakta räddningstjänsten från din klass eller kontor av testtelefoner dagligen, hålla en förteckning över viktiga telefonnummer till hands, och med silvertejp för att täta dörrar. Var beredd på att hantera eventuella nödsituationer genom att hålla månatliga borrar; så alla vet rutten eller rutin.

kontors Practices

Försök att inte lagra objekt ovanpå höga skåp eller möbler; Detta inbjuder fall och skador. En bra idé är att utse ett förvaringsutrymme i ett underskåp eller arbetsrum. Lokalisera arkivskåp i närheten av entréer eller kraftigt gick områden är en annan fara. Öppnar också mer än en fil låda i taget kan leda till att skåpet välter.

har alltid en säker plats för förvaring av vassa föremål såsom saxar eller brevöppnare, så att de inte kan falla eller hugga någon. I ett klassrum det alltid lämpligt att använda säkerhet sax med barn. Stolar kan vara en fara också, och bör säkras eller strukturellt ljud för att förhindra fall eller resor.

Våld

Våld på arbetsplatsen och klassrums mobbning är på uppgång. Nonemployees är den vanligaste orsaken till döds incidenter. Utbilda dig på tecken på mobbning och vad du kan göra för att hindra andra från att vara mobbad. Hjälpa till att utbilda andra genom att tala med människor i samhället som har befogenhet att stoppa mobbning eller våld.

Om du har barn, lära dem att mobbning är fel. Har ett sätt för människor som vill prata, men vill vara diskret, gör det med någon de kan lita på. Ta några minuter att dela denna mobbning information med människor i ditt närområde eller på kontoret. Erbjud en anonym översittare rapporteringsprogram som Bully Proppar från Bullying.org. Se till att området runt skolan eller på kontoret är väl upplysta och har övervakningskameror. Detta kan förebygga våld på natten och avskräcka framtida händelser.