XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Best Tampa Martial Arts skolor


Tampa Området erbjuder många kampsporter skolor som erbjuder många olika discipliner för olika åldersgrupper. Några av dessa skolor erbjuder mixed martial arts (MMA), en kombination av många stilar som tillåter någon att vara skicklig både på fötterna och på marken. Andra erbjuder traditionella självförsvar relaterade kampsport. En sak dessa skolor har gemensamt är en hög kaliber instruktörer.

Martial Arts Advantage

Betjänar området Tampa sedan slutet av 1990-talet, är värd Martial Arts Advantage en blandad grupp av klasser för alla intressen, förmåga nivåer och åldrar. För barn är taekwon-do erbjuds både för åldrarna 4 och 5 och 6 år och uppåt. För dem som kan vara intresserade av mixed martial arts är Brazilian Jiu-Jitsu erbjuds. För självförsvar, israeliska Combat Fitness, även känd som FIGHT erbjuds. Denna disciplin erbjuder både självförsvar och närstrid. Förutom teknik, denna klass har också konditionsträning. Slutligen är kvinnors muay thai erbjuds. Denna kampsport har blivit populärt eftersom det är den valda stand-up stil många topp MMA fighters. Alla instruktörer har många års erfarenhet och håller hög rang, mestadels svarta bälten, i disciplinerna de undervisar. Brazilian Jiu-Jitsu instruktör Robson Moura är en mästare sju-tiden världen som har tränat under någon av sportlegender. Det finns två Tampa platser och båda anläggningarna erbjuder massor av bekvämligheter.

Martial Arts Advantage

234 En E. Bearss Ave.

Tampa, FL 33613

813-977-8800

martialartsadvantage.com

gracie Tampa

Gracie Tampa är hem till några av stadens mest populära MMA fighters som Corey Hill, Matt Arroyo, och Shane Primm. Alla dessa soldater har kämpat i Ultimate Fighting Championship (UFC). Förutom att ha en bra stabil utbildningspartner har Gracie Tampa också fyra platser, tre direkt i Tampa och en i närheten Oldsmar. Mellan dessa fyra träningscenter, är brasiliansk Jiu-Jitsu, Muay Thai, MMA, brottning och boxning erbjuds. Av utbildningsmöjligheter, är Nord Tampa platsen störst med två stora utbildningslokaler, reglering storlek kämpar bur och mer än 1700 fot av kartutrymme. Alla lärarna har erfarenhet och många är aktiva fighters. Huvudet tränare är Rob Kahn som tjänade hans svart bälte är jiu-jitsu enligt Royce Gracie, den första UFC-mästaren.

gracie Tampa

936 S. Howard Ave.

Tampa, FL 33606

813-787-2194

gracietampa.net

Evolution Martial Arts

Evolution Martial Arts har specialiserat sig på självförsvar genom disciplinerna Brazilian Jiu-Jitsu, judo, brottning och kickboxning. Enligt Gracie Barra banner, det finns klasser för olika åldersgrupper, som börjar med åldrarna 3 till 5, följt av åldrarna 6 till 12, och vuxna. Det finns några klasser som är gemensamma, vilket gör att både vuxna och barn att träna tillsammans.

Kickboxning klass är unik eftersom den är inte särskilt taekwon-do, muay thai eller någon annan stand-up, men en blandning av alla de populära stand-up stilar för att skapa en väl avrundad klass. De flesta av lärarna har svarta bälten och många års erfarenhet både som konkurrenter och lärare. Några har tävlat och placerats i sådana prestigefyllda evenemang som Pan-amerikanska spelen.

Evolution Martial Arts

14436 N. Dale Mabry

Tampa, FL 33618

813-961-5425

graciebarraevolution.com