XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur att få ett stipendium för tennis


Att få en tennis stipendium är inte lätt. Det är inte en mainstream sport som basket eller fotboll, så inte alls lika många stipendier finns. Dessutom, eftersom tennis är inte en lagsport, det finns helt enkelt färre slots öppna. College tennis är mycket konkurrensutsatt, och endast de bästa av de high school leden kommer även övervägas. Om du tror att du har kompetens att ta ditt spel till nästa nivå, det finns några sätt du kan ge dig fördelar gentemot konkurrenterna.

Instruktioner

1 Var en bra all-around elev. Även om stipendier delas ut baserat på atletisk förmåga, har bra betyg visar arbetsmoral och ansvar. Rekryterare vet att de inte behöver oroa dig för din släppa bollen i klassrummet, liksom.

2 Spela tennis så mycket som möjligt. Ange turneringar ofta. Hålla bra register över dina resultat att visa rekryterare när det är dags. Genomgående bra i turneringar visar din förmåga nivå bättre än någon annan faktor.

3 Delta tennis läger på program som du är intresserad av. Detta är ett utmärkt sätt att komma i kontakt med tränare och visa dem vad du kan göra. Att göra en personlig koppling till rekryterare är en stor tillgång att sätta dig ut ur förpackningen.

4 Gör en rekrytering video som visar dig i aktion. Undvik snygga produktion eller effekter. Rekryterare vill se din rå förmåga, inte en glänsande produktion. Inte varje coach kommer att kunna komma se dig spela, så en bra rekrytering video kan vara lika imponerande som en levande besök.

5 Hyr en rekryteringstjänst för att hjälpa dig att nå så många skolor som möjligt. Många sökande misslyckas i sin strävan på grund av teknikaliteter när du fyller i meritförteckningar och pappersarbete.

6 Leta efter turneringar och evenemang där tennis tränare kommer att bli. Dessa är nationella eller regionala evenemang där high school tennisspelare från hela landet kämpar mot varandra. missar aldrig en chans att vara i åtgärden när tränare eller rekryterare kommer att vara närvarande. Dessa är de personer som du behöver för att imponera, och det finns inget bättre sätt än att göra en bra visning i en turnering bland elit high school-spelare.

Tips

  • Vara beredd för en hård väg. Det finns endast ett begränsat antal high school tennisspelare som kan lyckas på nästa nivå.